2:1
(1:0)
57. T. Kukla
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 15:00

7.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budějovická Lokomotiva tentokrát vybojovala tři body


Branky


21

Po minulém zápase v Kovářově, kde Lokomotiva utrpěla porážku 5:1, chtěla uhrát na domácí půdě tři body, což se jí také podařilo. Domácí se v prvním poločase dostali jedním gólem do vedení, ale ve druhém se soupeři podařilo srovnat skóre. Pár minut před koncem utkání se domácí znovu ujali vedení a hostující Mladé Vožici už se nepodařilo vyrovnat. V dalším kole se budějovická Lokomotiva utká s vedoucím Meteorem Tábor a Mladá Vožice sehraje domácí utkání s Lišovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Mladá Vožice
Tomáš Kukla (vedoucí mužstva): Do zápasu na hřišti Lokomotivy jsme šli v značně obměněné sestavě, oproti poslednímu utkání. Určitě jsme netahali za kratší konec a ve druhém poločase si troufám říct, že jsme byli dokonce i lepším týmem. Bohužel jsme dostali gól na 2:1 ke konci zápasu a na vyrovnání již neměli dostatek sil. Další zápas máme doma Lišov, kde už musíme zabrat za tři body.



Sestavy


TJ Lokomotiva ČB
L. Kuruc [-] - F. Novák [-] , F. Hajný [-] , V. Wimmer [-] , O. Hladík [-] , M. Ayeb [-] (89. N. Djurov [-] ) , J. Janů [-] , P. Václavík [-] , O. Martínek [-] (62. O. Šnedorfer [-] ) , M. Wenzl [-] , J. Wenzl [-]

TJ Sokol Mladá Vožice
M. Sarvadi [-] - J. Smetana [-] , T. Kukla [-] (77. M. Křepelka [-] ) , M. Prokeš [-] , T. Písařík [-] , J. Pešek [-] (78. L. Bartoň [-] ) , Š. Kukla [-] , M. Dvořák [-] , A. Srulevych [-] , D. Brandys [-] , M. Želivský [-]

ŽK: M. Prokeš , 27. J. Smetana , 37. J. Pešek , 37. T. Kukla . ČK: J. Pešek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Vítek Miroslav - MRÁZ Roman, BRYCH Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Dana Bendová

Expert: Matěj Bohůnek
Tip experta: výhra domácích

Kdyby se hrálo v Suchém Vrbném v tradičních 10:15, věřil bych domácím trochu víc. Při vstávání ve 4 ráno a jízdě autobusem přes půlku republiky mám vždycky chuť se na fotbal vykašlat. Nicméně Lokotka i v sobotu odpoledne Vožici porazí, ovšem nejtěsnějším rozdílem.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - SK ZD Pojbuky | Jihočeský | Tábor

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích