Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 14:00

12.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dačice zvítězily vysokým skóre


Branky


39. A. Cihlář - 3. R. Přikryl , 9. J. Brtník , 22. R. Štolba , 41. R. Štolba , 45. R. Štolba , 63. R. Štolba , 76. J. Vacek , 83. J. Vacek (p.)
17
Po předešlé remíze chtěla Slavia znovu bodovat, což se jí ale nepodařilo. Naopak inkasovala osm branek, ve kterých opět kraloval Štolba, který k hattricku v prvním poločase přidal v tom druhém ještě jednu branku. Během prvního poločasu došlo k nepříjemné situaci obou mužstev, když se hráči Bohůnek a Zejda srazili hlavou a jejich zranění se neobešlo bez šití. Přejeme jim brzké uzdravení. V posledním kole do Dačic zavítá mužstvo z Veselí a Slavii čeká nelehký zápas v Chýnově.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



FK Dačice
Josef Novák (trenér): Chtěli jsme navázat na povedené utkání Bernarticích a v nasazení, které nás tam zdobilo. To se povedlo a od prvních minut jsme soupeře přikovali k jejich vápnu. Skóre otevřel už ve 3. minutě krásnou trefou do šibenice Přikryl, druhý gól přidal hlavou po centru Brtník a pak následovala dvacetiminutovka Štolby, který do přestávky stihl hattrick. Do druhé půle jsme šli s odhodláním zůstat aktivní a nenechat se uchlácholit tím, že vedeme 5:1. Musím ocenit, že kluci nepolevili, udrželi tempo a přidali ještě další branky. Svůj čtvrtý gól v utkání nejprve zaznamenal Štolba a pak se ještě dvakrát prosadil další útočník Vacek. Ještě musím zmínit nešťastnou 17. minutu, kdy došlo k ošklivé srážce domácího Bohůnka s naším Zejdou, při níž si oba rozčísli hlavy a vypadalo to i na podezření z otřesu mozku. Oba putovali do nemocnice, ale naštěstí to kromě pěti stehů, které každého zdobí, snad nic vážnějšího nebude, protože se závěrečným hvizdem se oba objevili na hřišti a dokonce si šli s ostatními hráči podávat ruce. V posledním podzimním zápase doma přivítáme Veselí nad Lužnicí a chtěli bychom pokračovat v podobném stylu."



Sestavy


SK Slavia České Budějovice
L. Rychlý [-] - P. Lhoták [-] , P. Hajný [-] (61. V. Khukhrianskyi [-] ) , P. Kindermann [-] (46. J. Novák [-] ) , M. Pollák [-] , A. Švagr [-] , J. Pinc [-] , A. Cihlář [-] , L. Janák [-] , J. Voldán [-] (73. T. Zýka [-] ) , M. Bohůnek [-] (17. M. Hosnedl [-] )

FK Dačice
J. Marek [-] - R. Přikryl [-] (80. D. Šmíd [-] ) , T. Zejda [-] (17. V. Leitkep [-] ) , M. Šimánek [-] , R. Štolba [-] (72. J. Vítkovský [-] ) , J. Chyška [-] , J. Brtník [-] , J. Vacek [-] , M. Distel [-] , P. Slabý [-] , V. Leitkep [-] (77. V. Šívr [-] )

ŽK: 47. J. Pinc .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Valeš Radek - HANDŠUH Karel, MRÁZ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dana Bendová

Expert: Filip Zadražil
Tip experta: výhra hostů

Slavie se sice ke konci sezóny zvedá ze dna tabulky, ale pocitově věřím spíše hostům z Dačic.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza