Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2022 16:00

17.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Baníku ovládlo derby s Vítkovicemi


Branky


8

Koncem srpna předehrávané 17. kolo MSFL čekalo do včerejšího dne na dohrávku posledního zápasu. A shodou okolností jím bylo derby mezi nováčkem z Vítkovic a béčkem Baníku. Hosté byli favoritem a utkání s posledním týmem tabulky ovládli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Baník vedl od první minuty

Baník vstoupil do zápasu skvěle. Už v první minutě našel Juroška u přední tyče Smékala, a ten otevřel skóre - 0:1.

Ve 23. minutě fauloval v šestnáctce vítkovický Jiří Hrušovský pronikajícího Jurošku, byla z toho penalta, a tu poslal Drozd nechytatelně k pravé tyči - 0:2.

Zdálo se, že Baník má zápas pevně v rukou, ale zničehonic přišlo snížení. Kapitán Vítkovic Richtár zakroutil míč z přímého kopu z pravé strany k malému vápnu, tam unikl pozornosti obrany Baníku Bystřičan, jenž zblízka propálil Letáčka - 1:2.

Za čtyři minuty to bylo znovu o dva góly. Střelu Jurošky gólman Josef Květon neudržel a Smékal zblízka dorazil - 1:3.

Hosté si výhru pohlídali

Druhý poločas byl o poznání dramatičtější a přinesl řadu šancí na obou stranách.

Ujalo se po jedné na každé straně. Nejdříve uprchl po pravé straně Zálešák, poslal před branku ukázkový centr, který Timofej Barkov hlavou uklidil přesně k tyči - 1:4.

V 76. minutě přišlo druhé vítkovické snížení, když Kebisek napálil centr z pravé strany bez přípravy z voleje a nedal Letáčkovi šanci zasáhnout - 2:4.

Oba týmy si ještě vytvořily několik možností, hostující Barkov trefil dokonce břevno, ale skóre už se neměnilo.

Hostující Říha v závěru ještě stihl vyfasovat červenou kartu.



Ohlasy k zápasu



FC Baník Ostrava B
Milan Chalupa - trenér: "Dnešní zápas nebyl z naší strany z těch nejpovedenějších. Lépe jsme do zápasu nemohli vstoupit. Po 30 sekundách jsme po hezké akci otevřeli skóre a víceméně celý poločas jsme měli v naší režii. Soupeř sice po ojedinělé akci ze standardní situace snížil, ale my jsme opět odskočili na dvoubrankový rozdíl. Do 2.poločasu jsme prostřídali, nechali jsme odpočinout některým hráčům základní sestavy. Ze hry se nám vytratil pohyb, poctivost a disciplína. Směrem dopředu jsme si vytvořili hromadu vyložených šancí, ale dozadu jsme hráli lehkovážně s vědomím, že se nemůže nic stát. Výsledkem není jen korigování skóre na konečných 4:2, ale červená karta pro Zdeňka Říhu. Takže spokojenost s výsledkem, ale ne s druhým poločasem."



Sestavy


MFK Vítkovice
J. Květon [-] - L. Raab [-] , M. Pecuch [-] (85. M. Cacek [-] ) , M. Richtár [-] , J. Tkáč [-] , J. Tamajka [-] , J. Hrušovský [-] (57. J. Vrbka [-] ) , F. Zouhar [-] , J. Bystřičan [-] , M. Němec [-] (59. J. Raška [-] ) , A. Kebísek [-]

FC Baník Ostrava B
J. Letáček [-] - R. Miškovič [-] (59. D. Stoklásek [-] ) , D. Smékal [-] (59. L. Emmanuel [-] ) , Z. Říha [-] , J. Fulnek [-] (46. T. Barkov [-] ) , M. Jaroň [-] (46. F. Sotorník [-] ) , D. Holaň [-] (46. R. Zálešák [-] ) , J. Drozd [-] , S. Charles [-] , J. Juroška [-] , M. Temel [-]

ŽK: 59. A. Kebísek - 75. Z. Říha . ČK: 87. Z. Říha .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: Lukašík Petr - MANKOVECKÝ Tomáš, JURAJDA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Vašek Horyna
Tip experta: výhra hostů

Zápas se odehraje 28.9. a v derby se může stát vše, ale věřím ve výhru hostí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích