0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.08.2022 16:00

17.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Znojmu svítí v kolonce vstřelených gólů stále 0


Branky


8

Soutěž MSFL zažívá anglický týden, když pokračovala ve středu předehrávkami 17. kola. I po pátem soutěžním zápase sezóny zůstává bodově stoprocentní Kroměříž, které šlapou na paty Rosice. Za zmínku stojí i doposud neporažené béčko Slovácka nebo aktuálně třetí juniorka Zlína. Druhou výhru v soutěži si na hřišti Znojma připsal Frýdlat nad Ostravicí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení

Hosté vstoupili do utkání aktivněji, na domácích byla znatelná deka z toho, že v tomto ročníku ještě neskŕovali.

V 6. minutě šli aktivní hosté do vedení. Domácí Prokeš totiž chyboval, k míči se na pravé straně hřiště dostal Varadi, který následně poslal míč k Veličkovi a ten tvrdou ranou nedal Chmielovi šanci – 0:1.

Znojmo se v letošní sezoně gólově ještě neprosadilo. Blízko tomu byli ale domácí krátce před koncem prvního poločasu, kdy Čtvrtníčkovu střelu vyrazil brankář Prepsl koncem kopačky vedle své brány.

Do kabin se tak šlo za vedení hostí 0:1.

Hosté si výhru pohlídali

Domácí byli v křeči a druhý poločas začali opět lépe hosté.

V 55. minutě převzal Stýskala míč od Škorika, pohrál si s domácími zadáky a podruhé v tomto střetnutí rozesmutnil znojemské příznivce – 0:2.

Tento stav zůstal na světelné tabuli svítit až do závěrečného hvizdu hlavního rozhodčího.

A nezměnily na tom nic ani velké šance domácích v samém závěru, kdy se nejprve hlavou neprosadil Březina a po něm ještě selhal Jurčo.

Hosté si tak odváží tři body a domácí stále čekají na svého premiérového střelce v této sezóně.



Ohlasy k zápasu



1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
Martin Šrámek - trenér: Určitě jsme spokojeni. Konečně jsme venku dokázali urvat body, navíc jsme poprvé v sezoně neinkasovali,” zářil spokojeností trenér 1. BFK. “Ale i když jsme tu vyhráli 2:0, tak to byl hodně těžký zápas. V každém poločase si domácí vypracovali po jedné tutovce. V první půli nás podržel brankář Keksa (Prepsl, pozn. red.), kdy v závěru chytil nájezd z boku. Ve druhém poločase pak před branku propadl míč a oni to přestřelili. To už bylo ale za stavu nula dva,



Sestavy


1. SC Znojmo FK
F. Chmiel [-] - J. Čtvrtníček [-] , L. Lukčo [-] , T. Prokeš [-] (46. M. Březina [-] ) , D. Komínek [-] , T. Nnadi [-] , F. Pálfi [-] (69. B. Baikoro [-] ) , M. Goncalves [-] , J. Mrkva [-] (19. A. Kartišovs [-] ) , R. Russmann [-] , P. Bartůněk [-] (80. J. Špalek [-] )

1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
O. Prepsl [-] - J. Svatonský [-] (70. M. Střižík [-] ) , B. Velička [-] (80. V. Hajnoš [-] ) , Z. Staněk [-] , A. Varadi [-] , D. Kučera [-] , O. Škorik [-] , P. Stýskala [-] (64. J. Juříček [-] ) , P. Literák [-] , D. Kulhánek [-] (80. R. Wozniak [-] ) , M. Švrček [-]

ŽK: 27. T. Nnadi , 68. D. Komínek , 88. A. Kartišovs - 30. D. Kulhánek , 59. A. Varadi .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Marek Daniel - ROSICKÝ Jakub, SVOBODA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Vašek Horyna
Tip experta: remíza

Znojmo ve čtyřech zápasech doposud nevstřelilo branku, ale věřím, že dnes se to už v domácím duelu podaří. Hosté však budou nepříjemný soupeř a odjedou s bodem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích