Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2022 14:30

11.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střelecké hody v Blansku


Branky


9

V rámci 11. kola MSFL zavítalo na hřiště Blanska béčko Slovácka. Blansko se po výměně na trenérském postu bodově i herně chytlo a čekalo se, zda na povedené výsledky z posledních kol naváže proti týmu z popředí tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky v první půli

Úvod utkání patřil domácím, ale své šance nedokázali využít.

První vážnější situace Slovácka přišla ve 20. minutě, kdy musel nebezpečnou situaci hasit domácí brankář.

Hosté pokračovali v aktivitě a ve 27. minutě se poprvé měnilo skóre. Perfektně načasovanou přihrávku za obranu využil hostující Pavel Juroška - 0:1.

Za tři minuty to bylo už 0:2, když se prosadil Šlechta.

Blanenští se snažili o rychlou odpověď a jejich snaha přinesla ovoce. Ve 34. minutě rozjel útočnou akci Miloš Kapur, ve které pokračoval Marek Psota. Ten nacetroval míč do vápna přesně na hlavu Kapura, který hlavičkou k pravé tyči nedal hostujícímu gólmanovi šanci - 1:2.

Neuběhly ale ani 3 minuty a Slovácko se prosadilo potřetí. Hosté rozehrávali přímý kop a míč putoval na pravou stranu vápna, odkud jej nacentrovali na zadní tyč, kde byl připraven Tomáš Vincour a poslal tak Slovácko opět do dvoubrankového vedení - 1:3.

Za tohoto stavu se šlo i do kabin.

Gólové hody i ve druhé půli

Druhý poločas začalo Blansko velmi aktivně. 

V 50. minutě se aktivita domácím vyplatila a opět snížili na rozdíl jediného gólu. Na konci pohledné akce stál Karel Jaroš, kterého našel nádhernou asistencí Tomáš Chyla, a uklidil míč do sítě – 2:3.

To navíc nebylo všechno. O dalších 6 minut byl stav 3:3, neboť střelu zpoza vápna vyslal Kapur a tu zastavila až síť branky Velicha.

Hosté v tu dobu úplně vypadli z rytmu a domácí zápas drželi ve svých otěžích. V 64. a 65. minutě zahrozili opět domácí, ale hlavička Kapura, ani střela Chyly se neujaly.

Trest za neproměněné šance přišel v 73. minutě, kdy hostující Pernica střelou na hranici vápna rozvlnil síť - 3:4.

V 82. minutě propadl míč k hostujícícmu Poláškovi, který pohotově zakončil – 3:5.

Blansko se snažilo s výsledkem něco udělat, ale nepovedlo se. Hosté tak z pohledného zápasu, který nabídl parádní podívanou, odváží 3 body po výsledku 3:5.



Ohlasy k zápasu


FK Blansko
Tomáš Feik - záložník: Museli jsme vynaložit strašně moc sil na to, abychom ve druhém poločase srovnali z 1:3 na 3:3. Bohužel jsme ke konci utkání měli 2 smolné situace, ve kterých nás hosté přečíslili a vstřelili rozhodující branky.




Sestavy


FK Blansko
M. Kalina [-] - D. Thon [-] , K. Crhan [-] (36. G. Dano [-] ) , R. Rajčinec [-] (66. F. Smrčka [-] ) , T. Černý [-] , M. Kamenský [-] , B. Abdellaoui [-] (36. K. Jaroš [-] ) , M. Psota [-] (36. F. Holman [-] ) , M. Kapur [-] , T. Chyla [-] (69. T. Feik [-] ) , D. Blažík [-]

1. FC Slovácko B
D. Velich [-] - I. Aldin [-] , M. Merdovič [-] , V. Bartoš [-] , P. Juroška [-] , M. Polášek [-] , T. Vincour [-] , A. Kočí [-] (65. D. Velecký [-] ) , D. Šlechta [-] (65. T. Koryčan [-] ) , l. pernica [-] (89. E. Yohanna [-] ) , M. Kudela [-]

ŽK: 76. D. Thon , 78. T. Černý - 41. A. Kočí . ČK: 86. G. Dano .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Cieslar Ondřej - BĚLÁK Marek, JULÍNEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 07:05

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 18:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 16:36

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 16:01

Tip: výhra hostů