2:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 16:30

3.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Blansku se body dělily


Branky


10. K. Jaroš , 41. F. Holman - 31. J. Kuběna , 38. O. Pernatskyi (p.)
7

Třetí podzimní kolo MSFL je dohráno a jisté je, že se stoprocentní bodovou bilancí zůstává v čele tabulky osamocena Kroměříž. Před utkáním Blanska s Kvítkovicemi měli oba soupeři shodnou bilanci, a to jedné výhry a jedné prohry. Kvítkovice i Blansko v minulém kole zvítězili a oběma mužstvům se na tento zisk podařilo navázat, když jejich vzájemné utkání skončilo remízou 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Góly jen v první půli

Do první šance utkání se dostal blanenský Kapur, který mohl ještě přihrát do výhodnější pozice Tulajdanovi, rozhodl se však zakončit sám, což nebylo ideální řešení.

V 10. minutě se poprvé měnilo skóre, když Tulajdan výborně našel osamoceného Karle Jaroše, který kolem vybíhajícího Semanka uklidil míč do sítě - 1:0.

O chvíli později se připomněli také hosté z Kvítkovic, když Geržovu hlavičku vyrazil domácí Kalina. 

Ve 30. minutě byl hostující Blahuta faulován na hranici pokutového území a Kvítkovice měli k dispozici nebezpečnou standardní situaci. K exekuci přímého kopu se postavil Jan Kuběna a střelou přes zeď o břevno nedal Kalinovi šanci - 1:1. 

O 7 minut později domácí Blažík v pokutovém území fauloval Geržu a rozhodčí ukázal na značku pokutového kopu. K penaltě se postavil kapitán hostí Pernatskyi a střelou pod břevno doprostřed branky poslal svůj tým do vedení - 1:2.

Blanenský tým tyto obdržené branky nezlomily a dokázal ještě do polačosu srovnat.

Ve 41. minutě si Kapur narazil s Tulajdanem a poslal z pravé strany střílený centr, kterým za malým vápnem našel Filipa Holmana, jenž nadvakrát překonal Semanka a vyrovnal na poločasových 2:2.

Skóre zůstalo beze změny

Druhý poločas už byl z obou stran opatrnější.

V 65. minutě se ve velmi dobré příležitosti ocitl střelec druhé blanenské branky Holman. Po přihrávce Feika ovšem tváří v tvář Semankovi neuspěl.

Poté následovala pasáž, kdy byla hra vyrovnaná s minimem šancí na obou stranách.

7 minut před koncem se dostal do hry domácí Luboš Chloupek, který po minutě pobytu na hřišti mohl utkání rozhodnout. Jeho střele z hranice šestnáctky však scházela větší razance.

O chvíli později domácím fanouškům pořádně zatrnulo. Po nedorozumění obrany se dostal do zakončení Vychodil a jeho lob skončil na břevně blanenské branky.

Ve druhém poločase už tedy diváci žádnou branku neviděli a Blansko se tak s Kvítkovicemi po remíze 2:2 rozešlo smírně.



Ohlasy k zápasu



FC Zlínsko
Petr Zapalač - trenér: Bod z Blanska bereme, kluci měli náročný program, kdy jsme v deseti dnech odehráli tři utkání. V neděli mají kluci volno a od pondělí se začínáme připravovat na Baník. Jsem přesvědčený o tom, že to bude kvalitní utkání a věřím, že dorazí mnoho diváků. Každý hráč, který nastoupí bude muset předvést maximum z toho, co umí. I když to bude těžké utkání, tak svému týmu věřím.



Sestavy


FK Blansko
M. Kalina [-] - F. Smrčka [-] , G. Dano [-] , T. Černý [-] , J. Tulaydan [-] , K. Jaroš [-] (73. K. Crhan [-] ) , M. Kapur [-] (63. M. Kamenský [-] ) , F. Holman [-] (83. L. Chloupek [-] ) , T. Feik [-] , T. Chyla [-] , D. Blažík [-]

FC Zlínsko
J. Semanko [-] - M. Guzik [-] (67. J. Kiška [-] ) , J. Kuběna [-] , M. Suchý [-] (52. V. Waclawik [-] ) , D. Rapavý [-] , P. Gerža [-] , D. Dziuba [-] , M. Blahuta [-] , R. Bala [-] , O. Pernatskyi [-] , L. Vychodil [-]

ŽK: 28. J. Tulaydan , 92. G. Dano - 19. D. Rapavý , 90. D. Dziuba .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: GASNÁREK Michal - ROSICKÝ Jakub, SLABÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Petr Šmída
Tip experta: výhra hostů

Blansko dle mého není v ideálním rozpoložení, i když v minulém kole zvítězilo ve Velkém Meziříčí. Tipuji výhru Kvítkovic - dvojka.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích