0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2022 10:15

2.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Znojmo si trochu spravilo chuť


Branky


10

Druhé podzimní kolo MSFL je za námi a se stoprocentní bodovou bilancí zůstává trojlístek Hodonín, Kroměříž a Rosice. Znojmo si po úvodní drtivé prohře na hřišti Hodonína (7:0) spravilo chuť, neinkasovalo a odváží si bod z venkovního duelu s béčkem Slovácka za remízu 0:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Od začátku se hrálo především na naší polovině hostí.

V první šanci zápasu se objevil domácí Koryčan, ale zblízka otočkou netrefil míč, v opačném případě by to asi gól mohl být.

Znojemská obrana pracovala velmi dobře, i když si občas musela pomoci faulem, takže už ve 25.min. měli oba obránci David Komínek a kapitán Tomáš Prokeš oba žlutou kartu a byli v ohrožení po dlouhý zbytek zápasu.

Ve 27.minutě musel zasahovat brankář hostí František Chmiel a to hned dvakrát! Domácí diváci se často povzdechli nad tím, že se hráčům v bílých dresech nedaří překonat dobře pracující obranu Znojma.

Ke konci první půle jsme se začali dostávat do šancí i hosté. Nejprve neprošla zpětná přihrávka u tyčky od Martina Březiny a vzápětí z rohu se osamocený David Komínek dostal jen ke střele, z níž nebyl gól, ale jen další roh.

Do konce poločasu oba týmy slibně rozjeté šance ke střele nedotáhly.

Znojemská smůla - břevno, tyč, ale bez góĺového efektu

Domácí byli opět aktivnější od začátku druhé půle.

Jedna z jejich největších šancí v 54. minutě skončila těsně vedle tyčky.

Asi úplně největší šance zápasu se zrodily v 70.minutě u branky domácího Borka, který se bezmocně díval, jak mu balón razítkuje nejprve tyčku a vzápětí břevno.

Velká smůla pro hosty.

V samém závěru utkání pak mohl rozhodnout domácí Koryčan, který stál sám proti Františku Chmielovi, ale ten zachránil pro hosty bod.



Ohlasy k zápasu



1. SC Znojmo FK
Michal Pacholík - trenér: Zápas byl hodně o soubojích, odražených balónech a ubráněných standardkách. Trefili jsme dvě tyčky, ale bod je spravedlivý, protože domácí měli také své šance. Naší bolestí je zatím koncovka, ale vzadu to dnes fungovalo. V dalším zápase s Vítkovicemi, který pro nás bude prvním domácím, věřím v naše vítězství.



Sestavy


1. FC Slovácko B
J. Borek [-] - M. Merdovič [-] , M. Kudela [-] (79. D. Polák [-] ) , T. Koryčan [-] , O. Porč [-] , I. Aldin [-] (73. D. Šlechta [-] ) , T. Vincour [-] , l. pernica [-] , P. Juroška [-] , V. Bartoš [-] , A. Kočí [-]

1. SC Znojmo FK
F. Chmiel [-] - M. Krakovčík [-] , L. Lukčo [-] (93. J. Synek [-] ) , T. Prokeš [-] , D. Komínek [-] , T. Nnadi [-] , F. Pálfi [-] (79. J. Špalek [-] ) , M. Goncalves [-] , M. Březina [-] (86. A. Ryška [-] ) , J. Mrkva [-] , P. Bartůněk [-] (46. A. Kartišovs [-] )

ŽK: 57. O. Porč - 14. T. Prokeš , 25. D. Komínek , 32. M. Krakovčík , 54. L. Lukčo .
Počet diváků: 83. Rozhodčí: Poláček David - OGRODNÍK Vlastimil, ŠIMONÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Tomáš Selinger
Tip experta: výhra domácích

Tady to může být i vyšším rozdílem pro domácí, tipuji jedničku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích