0:5
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.08.2022 17:00

1.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kroměříž nadělovala v Blansku


Branky


7

Letní pauza byla krátká a již v pátek 5. 8. se rozběhl naplno kolotoč podzimních zápasů MSFL. Jak jsou týmy na sezónu připraveni se odhalí až za pár kol, ale v rámci prvního kola bylo důležité to, že v duelu mezi Blanskem a Kroměříží měli navrch hosté, kteří zvítězili přesvědčivě 5:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté rozhodli už v první půli

Kroměříž šla do utkání v roli favorita, kterou téměř po celý zápas potvrzovala.

Z opatrného a zodpovědného začátku se postupně objevily šance na obou stranách.

Po čtvrhodině hry nejprve dvakrát zahrozili domácí, ale hosté tyto šance přežili, jelikož brzy nato udeřili na opačné straně. 

Po kombinaci z 19.minuty pronikl do vápna hostující Jambor a otevřel skóre zápasu na 0:1. 

Ve 40. minutě vstřelil druhou branku hostí Votava po asistenci Plecitého.

A to ze strany hostujícího celku nebylo zdaleka vše, když těsně před odchodem do kabin k poločasové přestávce udeřil znovu Votava, který přesným zakončením k tyči proměnil šanci po průnikové přihrávce aktivního Jambora.

0:3 do poločasu.

Hosté si výhru pohlídali

Po přestávce se domácí nejprve snažili s nepříznivým výsledkem něco udělat a ze snahy pramenila po dlouhém nákopu šance Tulajdana, ale brankář Dostál se překonat nenechal.

Hosté se celkově nenechali nijak rozhodit, čehož důkazem byla čtvrtá branka v síti domácích, když se po Machálkově přihrávce do míče opřel Cupák a nádhernou střelou trefil do šibenice - 0:4.

Hosté zápas dokonale ovládli a kontrolovali hru až do samotného konce. Brankář Dostál nedovolil v 71. minutě domácímu Chylovi snížit a opět udeřili hosté, když se v 76.minutě prosadil střídající Chwaszcz - 0:5.

V samotném závěru trefil ještě domácí Tulajdan z šance jenom tyč a výsledek zůstal nezměněn.



Ohlasy k zápasu


FK Blansko
Jiří Tulajdan - útočník: Náš kádr se hodně obměnil, přišla spousta nových hráčů. Myslím si, že jsme poskládali dobrý mančaft. Prvních 20 minut jsme ukázali, že s tímto týmem můžeme hrát proti každému soupeři. Ale stejně jako v jarních zápasech rozhodly opět naše dorostenecké chyby.




Sestavy


FK Blansko
M. Kalina [-] - F. Smrčka [-] , K. Crhan [-] (57. K. Jaroš [-] ) , G. Dano [-] , J. Tulaydan [-] , M. Kamenský [-] (57. D. Blažík [-] ) , M. Kapur [-] , F. Holman [-] (81. R. Rajčinec [-] ) , M. Zúbek [-] , T. Feik [-] (86. P. Šíp [-] ) , T. Chyla [-] (81. T. Černý [-] )

SK Hanácká Slavia Kroměříž
J. Dostál [-] - D. Jambor [-] (72. Š. Chwaszcz [-] ) , D. Plecitý [-] (67. P. Červenka [-] ) , Š. Vyhlíd [-] (72. M. Surynek [-] ) , T. Jeleček [-] , T. Matoušek [-] , M. Sedlák [-] (37. T. Machálek [-] ) , M. Votava [-] (72. E. Mlčoch [-] ) , M. Cupák [-] , O. Tiahlo [-] , P. Zavadil [-]

ŽK: 81. G. Dano .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Cieslar Ondřej - MAREK Daniel, BĚLÁK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Václav Horyna

Expert: Martin Šrámek
Tip experta: remíza

Remíza.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů