Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2022 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakartovice opět rozhodly v závěru zápasu


Branky


11

Jakartovice vyhrály o jednu branku ve Štítině. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Štítina byla hostitelem mužstva z Jakartovic. Úvod střetnutí byl pěkně divoký. Po sedmi minutách se protáhl po lajně Marek Vitásek a jeho centrovaný míč si do vlastní brány nešťastně srazil tísněn Kunczikem Poštulka – 1:0. O pár vteřin později si na rohový kop Kuznáka vyskočil nejvýše Šupák a srovnal – 1:1. Domácí z rozehrávky kontrovali, když po pravé straně utekl Kurka, jehož přízemní centr sklpel do brány Bartusek – 2:1. Jakartovicím se podařilo srovnat deset minut před pauzou, když Gračanin našel střídajícícho Fernándeze, který nahradil zraněného Šupáka, a ten poslal míč nechytatelně k tyči – 2:2. Ve zbytku poločasu ještě vystrašil domácího brankáře Pedrosa. Martin Vitásek jehos třelu vyrazil na rohový kop.

Jakartovice daly vítěznou branku

Ve druhém poločase byly Jakartovice fotbalovější, byly důraznější na míči. Jejich převaha ale končila před domácí šestnáctkou. Paradoxně více příležitostí si vypracovala domácí Štítina. Šest minut před koncem zápasu domácí Bartusek přeloboval hostujícího brankáře, ale míč skončil pouze tyčce hostující branky. Pět minut před koncem zápasu strhli hosté výhru na svou stranu, když Török našel Adama Pekárka, který byl u balonu dříve než vyběhnuvší domácí brankář a v pohodě trefil opuštěnou bránu – 2:3. V závěru utkání ještě mohl vyrovnat Marek Vitásek, ale ten nedokázal nadvakrát prostřelit Kříže.

 

Štítina v příštím kole jede do Vřesiny. Jakartovice budou hostit Komárov.  



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Štítina
klubový web: Kdo přijel na štítinský sportovní areál pozdějším spojem,nebo se zdržel u občerstvení přišel o tři góly které padly do šesté minuty!! Z prvního útoku domácích si vstřelil hostující Došla "vlastence" když překrásně trefil prudký přízemní centr Marka Vitáska - 1:0. Za okamžik kopali hosté pro nás zbytečný roh a Šupák přeskočil Halšku a s přehledem hlavičkoval milimetrově k pravé tyči - 1:1. Z rozehrání od středového kruhu tentokrát Kurka potáhl po pravé straně a přízemním pasem našel volného Bartuska - 2:1!! To byl teda úvod jako hrom. Týmy nasadily vyšší rychlost a bylo se nač v rušném zápase na co dívat. Střídajicího, zraněného Šupáka nahradil po půl hodině Fernandéz a za deset minut už slavil svůj gól,když se šajtlí trefil přesně v pravo k tyči - 2:2. Ve druhé půli hra lehce opadala. Nepřesný sudí přiléval emoce na obě strany.Přibývalo faulů a nepřesností. Naše fatální přišly pět minut před koncem. Nejprve Bartusek svým lobem trefil jen tyč!! Poté jsme špatně zahráli přímý kop aby z rychlého kontru hosté přečíslili naši propadlou obranu a další střídající Adam Pekárek přesně trefil opuštěnou bránu vyběhnuvšího Vitáska - 2:3!!! V nastavení Marek Vitásek v dobré příležitosti neprostřelil Kříže, načež jsme zbytečně přišli o nějaký ten bod. Brrrrrrrrr.

FK Jakartovice
Marcel Pluschke (trenér): Zaspali jsme trošku úvod, když jsme dvakrát prohrávali. Navíc se nám zranil Šupák. Do přestávky jsme ale dokázali vyrovnat. Ve druhém jsme byli lepší na míči, a důraznější a nakonec jsme byli odměnění vítěznou brankou.



Sestavy


TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - P. Stoklasa [-] (66. J. Rohovský [-] ) , L. Bartusek [-] (85. J. Kubánek [-] ) , M. Vitásek [-] , P. Kunczik [-] , O. Kurka [-] , V. Trušina [-] , D. Vitásek [-] (45. V. Watzlavik [-] ) , T. Halška [-] , M. Harasim [-] , J. Gattnar [-]

FK Jakartovice
D. Kříž [-] - . Prieto [-] , T. Šupák [-] (26. . Fernández [-] ) , K. Török [-] , M. Gračanin [-] , P. Kuzník [-] , R. Mička [-] (55. A. Pekárek [-] ) , M. Poštulka [-] (55. F. Havlíček [-] ) , L. Bartoš [-] , M. Došla [-] , D. Pekárek [-]

ŽK: 20. M. Vitásek , 44. D. Vitásek - 53. . Prieto , 84. F. Havlíček .
Hráči zápasu: V. Trušina - K. Török , M. Došla .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: RUČKA Jakub - BINAR Patrik, LACEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Robert Šupola
Tip experta: remíza

Oběma týmům to v posledních kolech moc nestřílí, nicméně Štítina doma umí, což předvedla i s Píští, když prohrála jen 1:0. Myslím si, že to bude utkání chudé na góly a týmy se rozejdou smírně.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích