0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2022 10:00

18.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Životice doma podlehly Píšti


Branky


10

Píšť vyhrála o čtyři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Píšť vedla o dvě branky

Dolní Životice přivítaly v nedělním dopolední favorizovanou Píšť. Píšť vstoupila do zápasu sebevědomě, hrála kombinačně a domácí skoro k ničemu nepouštěla. V úvodních hostujících šancích zaváhali kanonýr Šec, a po něm i Vlha Do vedení se dostala ve 24. minutě, když si Habura narazil s Patrikem Moricem a samostatný nájezd s přehledem proměnil – 0:1. Za devět minut zahrával Foitzik rohový kop, a nastřelil ruku domácího hráče. Nařízenou penaltu s klidem hráče pokeru dostal do branky Mac – 0:2. Domácí se za celý první poločas dostávali spíše do pološancí, z nichž největší musel hasit včasným vybehnutím brankář Liška. 

Píšť vedení navýšila

I po přestávce pokračovali hosté v soustředěném výkonu, ale z platonického tlaku v úvodní dvacetiminutovce druhého poločasu nic nevytěžila. Dvacet minut před koncem opět zahrával rohový kop Foitzik, a Hudeczek se nejlépe zorientoval ve skrumáži a balon poslal do kasy – 0:3. Po vstřelené brance mohla domácí družina korigovat, ale Mareta nedokázal v samostatném nájezdu přelstít Lišku. Na druhé straně vychytal Vlhu Otipka. Patnáct minut před koncem pak Foitzik opět zahrával rohový kop a Hudeczek tentokrát hlavou nedal brankáři šanci – 0:4. V závěru mohly ještě Životice Duškem snížit, ale nastřelily pouze tyčku.  

 

Dolní Životice jedou příští kolo do Melče. Píšť bude hostit Těškovice.



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Životice
Vlastimil Procházka (trenér): Myslím, že výsledek hovoří za vše. Píšť přijela sebevědomě, předčila nás taktikou a hrou. Musím ale své mužstvo pochválit, protože podalo dobrý a bojovný výkon. Soupeř ale byl o třídu lepší.

TJ Slavia Píšť
Patrik Moric (kapitán): Hráli jsme po delší době, a zvládli jsme to. Musím pochválit výkon všech rozhodčích.



Sestavy


FK Dolní Životice
V. Otipka [-] - F. Elbl [-] (87. M. Borč [-] ) , J. Leifert [-] (12. M. Elbl [-] ) , J. Vlček [-] , M. Tengler [-] , M. Hanák [-] , P. Dušek [-] , M. Procházka [-] , V. Mareta [-] (87. V. Palyza [-] ) , M. Pumr [-] , L. Štrbík [-]

TJ Slavia Píšť
P. Liška [-] - M. Habura [-] , J. Mac [-] , T. Kudlík [-] , T. Obrusník [-] - L. Foitzik [-] , O. Vlha [-] (81. F. Grabica [-] ) , K. Hudeczek [-] , M. Pawlenka [-] (76. L. Svoboda [-] ) - M. Šec [-] (81. T. Blahut [-] ) , P. Moric [-]

ŽK: 9. J. Leifert , 82. M. Hanák - 76. K. Hudeczek .
Hráči zápasu: M. Tengler - K. Hudeczek .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: DUDEK Rostislav - VRBA Martin, BUKOVSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Patrik Moric
Tip experta: výhra hostů

Hraje se ráno, ale budeme připraveni a splníme roli favorita.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů