0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2022 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štítina vyhrála v Březové


Branky


11

Štítina vyhrála o jednu branku v Březové.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štítina šla do vedení

Březová přivítala na svém hřišti mužstvo ze Štítiny. Březové se zatím v jarní části sezóny nedaří, když jí chybí hlabně střelba na bránu.. Využila toho dokonale Štítina, která byla hned od začátku zápasu aktivnější a důraznější. Štítina se dostala do vedení po čtvrthodině hry, když centr Těžkého sklepl Marek Vitásek na Stoklasu, který nekompromisně poslal míč po břevno domácí branky – 0:1. Další branku mohla Štítina přidat po přímém kopu a hlavičce Stoklasy, která však jen těsně minula branku. Březová v první půli zahrozila jen Tomášem Křenkem, který si v poslední chvíli balon ukopl.

Štítina výhru udržela

Ve druhém poločase pokračoval jalový výkon domácích a Štítina si s přehledem bránila hubený náskok. Březová hrozila jen s přímých kopů, které však mířily vedle. V první případě zamířil mimo tři tyče domácí kapitán Šustek, v druhém případě to byl březovský forvard Martin Šuhajík. Březová sice v závěru vystupňovala tlak, ale zen byl spíše platonického rázu. V závěru tak mohl ještě pojistit výhru hostů dvakrát Sakmar, který se řítil do otevřené obrany, ale ani jednou neumístil míč do brány. Jednou ho vychytal brankář Hromada, jednou přestřelil domácí branku. Štítina si ale tři biody už vzít nenechala. 

 

Březová jede příští týden do Komárova. Štítina bude hostit Kylešovice. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vítěz Březová
Michal Krzisch (trenér): Vystřelili jsme za celý zápas asi jen dvakrát na bránu, a z toho moc branek nepadá. Byli jsme jalový, a neuměli jsme si poradit se soupeřem hrající na rychlé brejky.

TJ Tatran Štítina
klubový web: Po dvou denních deštích a lehkému sněžení nebyl terén v Březové v ideálních podmínkách. Naše družina se s tím asi vypořádala lépe, když od první minuty neustále zaměstnávala domácí obranu. Byla více na míči. Taky byla bojovnější a hladovější po úspěchu. Po několika závarech před Hromadovou svatyní v první čtvrt hodině zápasu udeřil Stoklasa, jenž těžil z bojovnosti Marka Vitáska a centru Těžkého. Jeho střela mířila pod břevno bezmocného brankáře. Domácí se celý zápas hledali a nebyli ve své kůži. Svědčí o tom např. jejich první zakončení mezi tři tyče patřící do období 60-té minuty.Ke konci zápasu jsme z nervozity a možnosti urvat cenné body zalezli ke své šestnástce a zápas dohráli zbytečně pasívně. Nicméně z hromady bodů máme velkou radost a bojovnost celého týmu se cení!!! Jarní rozjezd se nám na venkovních hřištích povedl ,tak nás snad naši fandové v domácím zápase s Kylešovicemi hlasitě podpoří.



Sestavy


TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - P. Křenek [-] , J. Šuhajík [-] (80. O. Schustek [-] ) , Š. Buda [-] , R. Cihlář [-] (74. T. Pecka [-] ) , T. Křenek [-] , O. Lodňánek [-] , J. Kostera [-] , J. Kříž [-] , M. Šustek [-] , M. Šuhajík [-]

TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - J. Rohovský [-] (69. V. Watzlavik [-] ) , D. Jarkulisch [-] , P. Stoklasa [-] (88. L. Bartusek [-] ) , O. Kurka [-] (69. M. Sakmar [-] ) , M. Vitásek [-] , V. Trušina [-] , T. Těžký [-] (82. P. Kunczik [-] ) , T. Halška [-] , M. Harasim [-] , J. Gattnar [-]

ŽK: 85. P. Křenek - 50. D. Jarkulisch , 73. M. Vitásek .
Hráči zápasu: T. Křenek , O. Lodňánek - M. Vitásek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PINČEK Milan - MIGOTA Tomáš, KRZISCH Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Michal Vavrečka
Tip experta: výhra domácích

Březová je doma hodně silná, a její výhra je jistota.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Vyrovnaný duel,tipují remízu.