J. Vrábel 74. (vl.)
1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 15:30

7.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Bystřice splnila povinnost v Janové


Branky


74. J. Vrábel (vl.) - 29. J. Žabenský , 84. J. Majer , 85. J. Majer
0

V rámci 7. kola odcestovala Valašská Bystřice na hřiště Janové. Poslední Janové se nedaří, zatímco domácí celek i díky výhře v minulém kole s Horní Bečvou nakoukl do první poloviny tabulky. Valašská Bystřice předvedla lepší výkon a z Janové si nakonec odvezla tři body za výhru 3:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do vedení šla Bystřice

Zápas byl od začátku velice vyrovnaný. Valašská Bystřice byla od úvodu mírně lepší, ale ani na jedné straně nebyly k vidění vyloženě gólové šance a s menšími náznaky si poradili oba brankáři. První branka padla ve 29. minutě, Pohořelský křizným pasem mezi obránce vyslal do úniku Jana Žabenského a ten křižnou ranou otevřel skóre - 0:1. Více branek do konce první půle nepadlo. 

 

 

Dva góly během dvou minut rozhodly utkání

Druhý poločas ani zdaleka nepřipomínal ten první. Oba celky předváděly špatný fotbal a až na několik závarů před brankami se nedělo nic zajímavého. Janové se ale přecejen podařilo vyrovnat skóre. Špatně rozehraný rohový kop ze 75. minuty si nešťastně na přední tyči srazil do vlastní brány obránce Vrábel, který přeloboval překvapeného gólmana Maleňáka - 1:1. Vlastní gól hosty probudil, hra se vyrovnala a Valašská Bystřice se nakonec dočkala rozdílové branky. Po přihrávce za obranu se po úniku gólově prosadil Josef Majer - 1:2. Neuběhla ani minuta a ten samý hráč přidal svůj drugý gól v utkání po hodně podobné situaci - 1:3. Janová už nedokázala na nepříznivý vývoj reagovat a nakonec prohrála 1:3. 

 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Valašská Bystřice
Josef Maleňák, brankář Valašské Bystřice: "Zápas byl v první půli vyrovnaný a po gólu Žabenského jsme šli do vedení. Druhý poločas byl z obou stran katastrofický, vlastní gól nás celkem probudil a díky dvěma rychlým gólům Pepy Majera jsme nakonec dokázali vyhrát."



Sestavy


TJ Tatran Janová
R. Číž [-] - A. Králík [-] (46. P. Janků [-] ) , J. Telíšek [-] (66. P. Hromada [-] ) , L. Halko [-] , M. Papšík [-] - T. Miček [-] , Š. Chytil [-] , J. Měrka [-] , I. Hrtáň [-] - P. Vojtíšek [-] , P. Horský [-]

TJ Sokol Valašská Bystřice
J. Maleňák [-] - D. Bolf [-] , J. Vrábel [-] , L. Karafiát [-] , V. Majer [-] - O. Vaněk [-] (70. M. Martinát [-] ) , J. Žabenský [-] , J. Majer [-] , P. Pohořelský [-] - F. Křiva [-] , D. Bolf [-] (89. T. Petrůsek [-] )

ŽK: 35. J. Majer .
Místo: Janova. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hyžák Zdeněk - Čabla, Kremel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.