L. Orság 21.
L. Orság 66.
M. Měkyna 78. (p.)
3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 14:30

10.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valašská Bystřice nestačila na Nový Hrozenkov


Branky


21. L. Orság , 66. L. Orság , 78. M. Měkyna (p.) - 39. R. Macháček
0

Valašská Bystřice v minulém kole prohrála v Bynině, což rozhodně chtěla odčinit na trávníku Nového Hrozenkova. Domácí měli také co napravovat, v 9. kole totiž vůbec nestačili na Choryni, které podlehli vysoko 0:3. Hrozenkov byl nakonec šťastnější, Valašskou Bystřici porazil 3:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrozenkov šel do vedení díky Orságovi

Valašská Bystřice vstoupila do utkání aktivněji, měla převahu ve středu pole, ale nedokázala si vypracovat žádnou výraznější gólovou příležitost. Do vedení tak šli naopak domácí. Ze standardní situace hostí vznikl pouze rychlý protiútok Hrozenkova, který se dostal až na pravou stranu, odkud Lukáš Orság střelou na přední tyč překonal Maleňáka – 1:0. Hosté však měli stále menší převahu, která nakonec vyústila ve vyrovnávací branku. Probíhala 39. minuta, když si na centr z levé strany naběhl Radim Macháček, který hlavou do protipohybu brankáře Novosada vyrovnal – 1:1. Domácí tým byl nebezpečný zejména po rozích a dlouhých autech, ale další branka do konce první půle nepadla.

Měkyna pojistil vedení gólem z penalty

V druhém poločase měli míč na kopačkách hosté, kteří tvořili hru. Byli to však paradoxně domácí, kteří stříleli branky. V 66. minutě se hrozenkovští dostali do šance, kterou však Maleňák vyrazil pouze do míst, kde se nacházel připravený Lukáš Orság, který do prázdné branky přidal svůj druhý zásah v zápase – 2:1. Dvanáct minut před koncem přidali domácí definitivní pojistku. Odražený balon nešťastně zahrál rukou jeden z obránců hostí a hlavní rozhodčí Václavík nařídil pokutový kop. Ten si vzal na starosti Marek Měkyna, který tak uklidnil svůj celek gólem na 3:1. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Valašská Bystřice
Josef Maleňák, brankář: "Na začátku zápasu jsme měli převahu ve středu hřiště, ale do vedení šli domácí. My jsme ještě do poločasu vyrovnali. V druhé půli jsme tvořili, ale domácí bohužel dávali góly."



Sestavy


TJ Sokol Nový Hrozenkov
J. Novosad [-] - R. Kalina [-] , M. Kulčák [-] , R. Ohryzek [-] (74. M. Lušovský [-] ) , M. Orság [-] - D. Kučera [-] (89. V. Venglář [-] ) , L. Orság [-] , J. Mazáč [-] , T. Štuler [-] , M. Měkyna [-] - O. Šulák [-] (44. P. Orság [-] )

TJ Sokol Valašská Bystřice
J. Maleňák [-] - O. Vašek [-] (46. V. Karafiát [-] ) , V. Majer [-] , L. Karafiát [-] , J. Vrábel [-] - R. Macháček [-] , P. Pohořelský [-] , J. Majer [-] - D. Bolf [-] , J. Vrábel [-] , F. Křiva [-] (79. M. Martinát [-] )

ŽK: 37. M. Kulčák .
Hráči zápasu: L. Orság .
Místo: Nový Hrozenkov. Počet diváků: 82. Rozhodčí: Václavík Josef - Šarman, Křenek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.