3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 13:30

13.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Bečva v pohodě porazila Lhotku


Branky


0

Lhotka nad Bečvou zajížděla o víkendovém 13. kole na neoblíbený trávník Horní Bečvy. Domácí měli co napravovat, prohráli totiž dvakrát v řadě, a tak měli o motivaci postaráno. To zachraňující se Lhotka měla v minulých týdnech dobrou formu, když dokázala porazit jak Nový Hrozenkov, tak rezervu Karlovic. Horní Bečva nic neponechala náhodě a Lhotku přehrála jasně 3:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Horní Bečvu spasil kapitán rezervy

Horní Bečva byla od začátku utkání jasně lepším celkem. Lhotka se téměř vůbec nedostávala na polovinu svého soupeře a zmohla se pouze na dlouhé nakopávané míče. Bylo jen otázkou času, kdy se domácím podaří skórovat. Tento moment přišel hned v 7. minutě, kdy se po velkém tlaku prosadila posila z B týmu, útočník Petr Hejný – 1:0. Ve 26. minutě Horní Bečva přidala důležitou druhou branku, když se opět trefil Petr Hejný – 2:0. Ten samý hráč mohl dovršit hattrick, ale o vstřelený gól přišel kvůli druhému míči na hrací ploše, který do hřiště nakoply nezbedné děti. 

Výhru pojistil Dvorský

Lhotka zareagovala na nepříznivé skóre vysunutím vysokých hráčů dopředu, z čehož nakonec pramenily i zajímavé šance, Jalůvka však stále držel čisté konto. Kolem 70. minuty se domácí opět dostali do hry, převzali taktovku a nakonec přidali definitivní tečku za utkáním. Po protiútoku poslal před branku pěkný centr Opálka a střídající Rostislav Dvorský z voleje zvýšil na 3:0. O chvíli později mohl náskok Bečvanů navýšit Bártek, ale jeho pokus gólman Křenek vyrazil na roh. Horní Bečva si tak v pohodě dokráčela k třem bodům a výhře 3:0. 



Ohlasy k zápasu


Lhotka n.B.
Pavel Roman - kapitán: "První poločas jsme byli lepším celkem, hráli jsme na polovině hostí, kteří se zmohli jen na nakopávané míče. V tom druhém posunuli vysoké hráče na hrot a vytvořili si nějaké šance, my jsme však dali gól z protiútoku. Do zápasu jsme povolali z B týmu Hejného, kterému to za rezervu střílí a vyplatilo se."




Sestavy


Lhotka n.B.
R. Křenek [-] - P. Koleček [-] , L. Trefil [-] (83. V. Hasalík [-] ) , M. Sovák [-] (78. M. Chocholatý [-] ) , M. Man [-] - F. Šobora [-] (41. P. Topič [-] ) , K. Nohavica [-] (41. P. Bajar [-] ) , L. Šebesta [-] , J. Burda [-] , A. Koleček [-] , R. Stolař [-] -

TJ Sokol Horní Bečva
K. Jalůvka [-] - P. Ondryáš [-] (77. A. Solánský [-] ) , P. Roman [-] , V. Dobeš [-] , J. Grenar [-] - T. Vaníček [-] , T. Randa [-] , D. Opálka [-] - O. Bártek [-] (65. R. Dvorský [-] ) , M. Ondruch [-] , P. Hejný [-]

ŽK: 25. M. Sovák , 39. R. Stolař , 86. A. Koleček , 89. M. Man - 47. P. Ondryáš , 86. T. Randa .
Hráči zápasu: P. Hejný .
Místo: Horní Bečva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Kocanda Jan - Klanica, Vašut.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.