1:3
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

9.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté konečně začali proměňovat šance


Branky


34. M. Husták - 47. P. Lukáš (p.) , 67. M. Durďa , 86. M. Helebrand
0

Rudice, kvalitní tým, jenž umírá na zakončení, jel do Korytné to konečně protrhnout. Domácí, jako mladý tým, chtěl ukázat, že fotbal hrát umí. Výsledek hovořil pro hosty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do kabin z jednobrankovým vedením

První poločas začal fantastickým náporem hostí, kdy Patrik Lukáš ve druhé minutě šel sám na brankáře, ale neproměnil. V desáté minutě dokonce Miroslav Plášek šel dvakrát sám na brankáře, ale poprvé těsně minul a podruhé snahu zastavila tyčka. Domácí do té doby hráli druhé housle a spíše čekali, kolik jim hosté naloží, ale jak to tak bývá u fotbalu, když nedáš šance, tak tě soupeř nakonec potrestá. Ve třicáté čtvrté minutě utekl všem Marek Husták a dostal tak domácí do vedení 1:0. Hosté pak sice zvýšili svoji aktivitu, ale byla to spíše reklama na to, jak se nedávají branky. Proto se šlo do kabin veseleji domácím.

Hosté protrhli smůlu

Hosté nastoupili z cílem zlomit svoji smůlu a konečně to protrhnout. Jejich situace se začala lepšit ihned ve čtyřicáté sedmé minutě, individuálním průniku hostujícího útočníka skončil nepěkným zákrokem domácích obránců a díky tomu, že faul byl ve vápně, tak byla nařízená penalta. Tu bezpečně proměnil Patrik Lukáš 1:1. Následně hosté opět tlačili, ale nemohli vstřelit, kýženou druhou branku. Ta přišla až v šedesáté sedmé minutě, po krásné fotbalové akci. Michal Durďa, obehrál svého obránce, míč si narazil se spoluhráčem a krásnou střelou k tyči vstřelil druhou branku hostí 1:2. Od toho okamžiku domácí rezignovali a hosté v klidu drželi míč z cílem dát třetí branku. Třetí branka přišla až na konci zápasu. V osmdesáté šesté minutě dorazil vyražený míč do prázdné branky Martin Helebrand 1:3.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Rudice
Lumír Petrka – trenér hostí:: Škoda, že jsem nebyl minulý týden, jinak bychom určitě víc potrápili hostí. Jinak spokojenost s třemi body a to hlavní, konečně jsme začali dávat branky.



Sestavy


TJ Korytná
J. Růžička [-] - P. Lekeš [-] , P. Persona [-] , V. Lukeš [-] - M. Zetka [-] , L. Popelka [-] , B. Flasar [-] , D. Kejkrt [-] , S. Supák [-] - M. Husták [-] , Š. Máčalík [-] -

TJ Sokol Rudice
S. Daněk [-] - M. Helebrand [-] , J. Sviták [-] , P. Gavenda [-] (78. B. Machala [-] ) , M. Durďa [-] , P. Lukáš [-] , A. Jadrníček [-] , M. Hauerland [-] , M. Jurásek [-] , M. Plášek [-] , V. Plášek [-]

Místo: Korytná. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku