2:3
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:30

5.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stříbrnice na domácím pažitu podlehla Uherskému Ostrohu


Branky


27. M. Kolaja , 40. M. Palica - 26. F. Jáně , 35. M. Horák , 85. Z. Pavlas
0

Ve Stříbrnicích bylo k vidění utkání dvou týmu, které v dosavadním průběhu soutěže nebodovaly. Bylo to bojovné utkání, ve kterém byly nakonec úspěšnější hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nervozita přinesla poločasovou remízu

V prvním poločase a vlastně po celý zápas bylo utkání velice bojovné, s minimem hry po zemi. Více se bojovalo, než hrálo. Hostům se podařilo po rychlém protiútoku vstřelit ve dvacáté šesté minutě branku Františkem Jáně - 0:1, ale domácí dokázali ihned za minutu a to ve dvacáté sedmé minutě  vstřelit vyrovnávající branku Martinem Kolajou - 1:1. V pětatřicáté minutě utkání se opět měnilo skóre útkání a to po individuální akci Michala Horňáka, jenž vzal míč a středem hřiště obešel, vše co mu stálo v cestě a zvýšil tak pro hosty na 1:2. Domácí nesmutnili dlouho, ve čtyřicáté minutě dokázali vyrovnat utkání na 2:2 a to krásným gólem ze strany, kdy krajní hráč domácího celku naservíroval míč na hlavu Mariána Palici jenž to neskutečně trefil. V posledních pěti minutách se již nic výrazného nestalo a tak se odcházelo do kabin za stavu 2:2.

 

Bojovnost, fauly a závěrečný skalp hostí

Druhý poločas už nebyl tak atraktvní jako první poločas. Utkání hrubě ovlivnilo počasí, respektive silný vítr, který znemožňoval práci s míčem a navíc docházelo  čím dál víc ke střetům hráčů, kteří místo fotbalu se začali víc hádat. Ani jeden z týmů si nedokázal během zápasu vytvořit pořádnou šanci a když už se oba dva týmy smiřovali s tím, že utkání skončí remízou, tak nejlepší hráč hostujícího celku Zbyněk Pavlas vzal v osmdesáte páté minutě míč a po samostatné akci zavěsil a tím strhl vítězství na hostující stranu.



Ohlasy k zápasu


SK Stříbrnice
Milan Březina - trenér Stříbrnic: Jsem smutný z toho, že naše krize dál pokračuje i k dnešnímu utkání. Soupeř měl větší touhu vyhrát než my a proto taky po zásluze vyhrál.

FK Uherský Ostroh B
Pavel Vlk - trenér Uherského Ostrohu: Ve velmi bojovném utkání jsme byli lepší v tom, že jsme dokázali vstřelit tři branky, kdežto soupeř jen dvě.



Sestavy


SK Stříbrnice
M. Ludvíček [-] - R. Dvouletý [-] , M. Peprník [-] (70. M. Březina [-] ) , M. Palica [-] , M. Kolaja [-] , V. Zmrhal [-] , P. Krsička [-] (87. C. Vojáček [-] ) , M. Rokyta [-] , J. Gelién [-] , Z. Holomčík [-] , S. Peprník [-]

FK Uherský Ostroh B
V. Tománek [-] - J. Blažek [-] (90. F. Petřík [-] ) , F. Jáně [-] (83. M. Vydržal [-] ) , R. Jurček [-] (40. D. Šimčík [-] ) , A. Bouřa [-] (56. D. Šuránek [-] ) - M. Horák [-] , J. Kryštof [-] , D. Jestřabík [-] , T. Mrkva [-] - Z. Procházka [-] , Z. Pavlas [-] -

ŽK: 60. M. Rokyta .
Místo: Stříbrnice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Knot Miloslav - NĚMEČEK Vlastimil (N), BOUŘA Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku