Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 16:30

4.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Utkání dvou týmů, které doposud nezískaly ani bod, bylo plně v režii domácích. Popovice si hned od začátku vytvořili územní převahu i šance a jako první se trefil už v sedmé minutě po hezkém uvolnění kolem obránce Omelka. O chvíli později zahrávali domácí roh, který byl přetažen až na zadní tyč a následný centr uklidil hlavou do šibenice Petr Hruboš. Do poločasu přidali Popovice ještě jednu branku, když po nejhezčí kombinaci zápasu a Omelkově ideální přihrávce skóroval Mimránek. Do kabin se tak šlo za stavu 3:0.

Druhý poločas

Ve druhém poločase domácí polevili v aktivitě a hned ve čtyřicáté osmé minutě Mařatice snížili na 3:1. Tento gól přidal hostujícímu týmu sebevědomí a vytvořil také několik slibných akcí. Všechny ale skončili buď ještě před šestnáctkou nebo v rukou výborně chytajícího Tetery. A tak přišli na řadu opět domácí, kteří dotáhli další dvě akce k pěkným gólům. Nejdříve se trefil střelou z velkého vápna mladík Michelfeit a v sedmdesáte minutě pečetil skóre zápasu po drzém uvolnění a střele do šibenice opět Hruboš.



Sestavy


TJ Družstevník Popovice
T. Tetera [-] - M. Prajza [-] , P. Hruboš [-] , P. Šácha [-] , V. Michelfeit [-] , L. Mimránek [-] (70. J. Kadlčík [-] ) , T. Hladný [-] (48. J. Hanáček [-] ) , J. Omelka [-] , M. Rychtrmoc [-] (75. L. Mikulčík [-] ) , R. Viktora [-] , M. Obal [-] (60. R. Mikulčík [-] )

TJ Mařatice-Východ
R. Kuriál [-] - V. Tyl [-] , D. Vyorálek [-] , S. Zbořil [-] , M. Lžičař [-] - A. Janků [-] , J. Zedek [-] (46. L. Bída [-] ) , D. Jurčík [-] - M. Širůčka [-] - A. Lukašík [-] (76. Z. Horák [-] ) , P. Kubíček [-] (46. D. Prekop [-] )

ŽK: 45. M. Širůčka , 45. J. Zedek .
Hráči zápasu: T. Tetera , P. Hruboš , L. Mimránek - D. Jurčík .
Místo: Popovice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Králíček Pavel - OBAL Zbyněk (N), KAŇOVSKÝ Robert (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.