Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání dvou silných týmu skončilo spravedlivou remízou.


Branky


0

Šesté kolo Okresní soutěže svedlo k sobě dva nováčky soutěže, které oba dva měli prověřit v jejich ambicích a kvalitě. Babice jako černý kůň soutěže a Traplice, tým, jenž sestoupil z vyšší soutěže. Utkání skončilo spravedlivě.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro hosty

První poločas, byl velmi vyrovnaný. Když jeden tým měl chvilku v poločase navrch, tak druhý tým mu to hned dokázal vrátit. Půl hodiny se na hřišti nic mimořádného nedělo až do ve dvacáté sedmé minutě. To se hostující Václav Trávníčkem trefil z dobrých dvaceti metrů. Následujících deset minut bylo o větším tlaku domácích, které vyústilo v odpískání penalty na pronikajícího domácího útočníka. Ve třicáté osmé minutě Aleš Horsák vyrovnal na 1:1. V téže minutě hosté strhl vítězství na svoji stranu. Dokázali rychle získat míč od domácích hráčů a rychlou kombinaci zakončili střelou z bezprostřední blízkosti. Střelcem této rychlé branky se stal David Dostál -1:2.

 

Druhý poločas ovlivnilo zranění domácího hráče

Druhý poločas byl ve znamení strachu o zdraví, kdy došlo ke smutné události a to srážce dvou hráčů hlavami (Trávníček – Zelený), bohužel pro oba dva musela přijet zásahovka. Do doby zranění se nic výraznějšího na hřišti neodehrálo. Hosté pozorně bránili a čekali co domácí vymyslí. Bohužel domácí trápí přechodová fáze do útoku. Po zranění se utkání dohrávala v atmosféře strachu, aby se něco nestalo… i přesto všechno diváci ještě viděli krásný fotbalový okamžik. Domácí Aleš Horsák vyrovnal v šedesáté sedmé minutě nádhernou střelou do šibenice - 2:2. Posledních dvacet minut se jen čekalo na to až rozhodčí odpíská konec utkání. 

 



Ohlasy k zápasu


Babice
Miroslav Sečen - trenér domácích: Pokračuje naše fotbalové trápení, nemáme tu fotbalovost a myšlenku, jsme zatím rádi, že máme tolik bodů, kolik máme. Chtěli jsme vyhrát, ale museli jsme nastoupit v jiné sestavě, než obvykle. Doplnit ji o nové hráče. Hráči, ale pracovali, jak mohli i navzdory tomu, že se nám naše hra nedařila. Bohužel mě mrzí, že kluky upozorňuji na to, abychom neprohrávali tak vždy prohráváme. O poločase jsem musel opět střídat kvůli zranění, ale i náhradníci to odmakali fantasticky, což muselo potěšit nejen mě, ale i naše fanoušky. Remíza je vlastně pro nás takovou malou výhrou. Martin Zelený zaslouží moji pochvalu za to, jak se obětoval! Rád bych tu remízu věnoval Martinovy a popřál mu brzké uzdravení.

TJ Traplice
Jaroslav Slavík – trenér hostů: Do utkání jsme vstoupili bez 5 hráčů základní sestavy. Kdyby mi někdo řekl před zápasem, že to skoční remízou tak bych to bral všemi deseti. Takhle tam cítím trošku pachuť, že jsme mohli urvat i tři. Důležité pro mne, ale je, aby kluci byli oba dva v pořádku a mohla zas rychle naskočit do fotbalu. Přeji jim brzké uzdravení.



Sestavy


Babice
R. Pól [-] - R. Chybík [-] , P. Bohun [-] , Z. Maňásek [-] , M. Zelený [-] (64. R. Tomaštík [-] ) - F. Litoš [-] , A. Horsák [-] , J. Liška [-] , K. Bělíček [-] - I. Fusek [-] , M. Forro [-] -

TJ Traplice
M. Konečný [-] - T. Michalec [-] , T. Trávník [-] , R. Kotyza [-] , P. Štefka [-] - V. Trávníček [-] (64. A. Trávníček [-] ) , P. Škrabal [-] , T. Kolinský [-] (46. L. Blecha [-] ) , V. Trávníček [-] - D. Dostál [-] , O. Čevela [-]

ŽK: 7. V. Trávníček , 36. T. Michalec , 82. P. Štefka , 88. L. Blecha .
Hráči zápasu: A. Horsák - T. Trávník .
Místo: Babice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Martykán Štěpán - BARTOŇ Michael (N), OBDRŽÁLEK Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.