Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:30

7.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté se vezou na vítězné vlně.


Branky


0

Hosté přijeli do Huštěnovic s cílem vyhrát, aby pokračovali ve splnění jejich snu. Domácí naopak jim chtěli jejich plány co nejvíce překazit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas jasně pro hosty

Hosté přijeli na zápas v jiném složení než v minulém utkání, ale na jejich kvalitě to nebylo znát. Od první minuty se zakously do svého soupeře a již ve druhé minutě slavili úspěch. To se trefil Jan Foltýn, jenž dostal vynikající míč do běhu, obehrál svého obránce a střelou k zadní tyči nedal brankáři šanci – 0:1. To sám ještě nevěděl, co ho v zápase čeká. Za deset minut opět Jan Foltýn, dostal míč do běhu, tentokrát obehrál dva protihráče a střelou pod břevno zvýšil skóre na – 0:2 pro hosty. Domácí v absolutním šoku nebyli schopni ničeho a toho využil po jejich nedorozumění opět Jan Foltýn, který opět všem utekl a zavěsil, čímž během patnácti minut zkompletoval svůj hattrick – 0:3. A to ze strany hostí nebylo vše. Ve dvacáté minutě si kapitán Jaroslav Hoferek zpracoval míč za hranicí vápna a střelou do šibenice ukázal jakou má vytříbenou kopací techniku – 0:4. Po odehrání deseti minut, přišla opět veliká chvíle nejlepšího hráče utkání Jana Foltýna, jenž si dokonale zpracovat míč mezi vápnem a penaltou, obtočil se kolem svého protihráče a podél brankáře vstřelil svůj čtvrtý gól utkání – 0:4. Poslední minuty prvního poločasu se již odehrávalo v poklidu mezi vápny.

Druhý poločas domácí jen zkorigovali

Do druhého poločasu vstoupili lepší domácí, kteří chtěli odčinit svůj špatný výkon. Zatlačili hosty na jejich polovinu a z jejich tlaku vstřelili svůj první gól a to v padesáté minutě Lubomírem Puškáčem, jenž proměnil nařízenou penaltu za kontroverzní faul na jeho spoluhráče – 1:5. Za deset minut bylo víc veselo na domácí straně, díky tomu, že Rostislav Zlámalík snížil z rohu na konečných – 2:5. Pak se již výrazného nic nestalo krom smutné scény dvou červených karet na straně domácích v osmdesáté minutě.



Ohlasy k zápasu



TJ Topolná
Miloslav Stuchlík: Spokojenost z prvním poločasem. Druhý poločas mohl být lepší, ale klíčové je, že vezeme tři body a jedeme dál za postupem.



Sestavy


TJ SOKOL Huštěnovice
A. Váverka [-] - M. Střítecký [-] , L. Puškáč [-] , J. Petrželka [-] , R. Zlámalík [-] , P. Kanyza [-] (87. M. Šimčík [-] ) , P. Straka [-] , J. Melichárek [-] , F. Silný [-] , M. Vašička [-] , D. Tománek [-] (46. P. Černý [-] )

TJ Topolná
T. Rosík [-] - M. Stuchlík [-] (82. C. Blaho [-] ) , T. Gabrhelík [-] , D. Ostrožík [-] (73. P. Rozsypálek [-] ) , J. Foltýn [-] (87. M. Zelinka [-] ) , J. Foltýn [-] , A. Válek [-] , D. Zelinka [-] , R. Vašťák [-] , O. Hoferek [-] , J. Hoferek [-]

Hráči zápasu: J. Foltýn .
Místo: Huštěnovice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: CHRAMCOV Josef - ČECHMÁNEK Pavel (N), HRUBOŠ Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.