1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 10:15

8.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorit soutěže nezaváhal, i když vyhrál jenom o jednu branku


Branky


0

Domácí vstupovali do utkání v roli jasného favorita, bohužel bez dvou nejlepších hráčů. Všichni čekali pohodové utkání, které, jak se ukázalo zas tak pohodové nebylo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodla jedna situace

Kdo očekával, že to bude hra kočky s myší tak se šeredně spletl. Domácím až znatelně chyběl nejlepší střelec týmu Radim Pindryč. Utkání od začátku bylo velmi vyrovnané. Hoste se ukázali, že jedenácté místo v tabulce neodpovídá jejich kvalitě. Místy dokázali domácí zatlačit k jejich bráně a nebýt výborného domácího brankáře Radima Novotného tak to mohlo s domácími vypadat všelijak. Naštěstí pro domácí tlak ustáli a v sedmnácté minutě, po rohovém kopu se k míči dostal Petr Haveta a v poklidu zavěsil míč do sítě 1:0. Kdo jsi myslel, že to hosty položí, opět se spletl. Hosté zvýšili obrátky a začali si tvořit šance, bohužel pro ně je nedokázali proměnit a tak se odcházelo do kabin za stavu 1:0 pro domácí.

Hosté nedokázali vstřelit branku

Druhý poločas začal ve stejném duchu jako první poločas. Hosté zvýšenou aktivitou a agresivitou přitlačili bezmocné domácí na jejich polovinu a začali je mačkat jak citron. Bohužel proti nim stál dobře vyspaný domácí brankář Radim Novotný, který měl svůj den a vychytal i co nešlo chytnout. Domácí se ke slovu dostali jenom jednou a to zas nebezpečně, kdy po jednom z mála brejkových situacích, hosté stáhli pronikajícího útočníka ve vápně a rozhodčí ukázal nemilosrdně na penaltový puntík. Jelikož se jednalo o sedmdesátou sedmou minutu, tak šlo o velmi klíčový okamžik utkání. Penalty se ujal Petr Zapletal, ale špatně ji kopnul. Hostující brankář s tím neměl problém. Posledních patnáct minut domácí jen odkopávali míče do zámezí a čekali na vysvobození od hlavního rozhodčího. Smolné utkání pro hosty.  



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Částkov
Jiří Veselý – trenér domácích:: Bylo to utrpěné vítězství. Chyběl nám nejlepší střelec Pindryč a také silný hráč Zvonek. Kdyby byli tak utkání je zcela jiné. Jinakou spokojený s třemi body.




Sestavy


TJ SOKOL Částkov
R. Novotný [-] - M. Šindler [-] , P. Zapletal [-] , M. Hejda [-] (86. D. Trunkát [-] ) , J. Kameník [-] , P. Haveta [-] , R. Řezníček [-] , L. Belant [-] (90. J. Vlčnovský [-] ) , P. Martinec [-] , P. Pospíšil [-] , J. Flekač [-]

TJ - Sokol Mistřice
M. Šnajdar [-] - V. Lapčík [-] , J. Blaha [-] - P. Kašný [-] , J. Bilavčík [-] , P. Sklenář [-] (46. J. Posolda [-] ) , P. Stárek [-] , J. Janečka [-] , J. Krupa [-] , P. Nesázal [-] - M. Červinka [-] (80. M. Bilavčík [-] )

ŽK: 65. J. Kameník .
Místo: Částkov. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Polášek Tomáš - KUBÍČEK Svatoslav (N), HUŇKA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.