Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:30

8.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí znovu rozebrali svého soupeře a nasázeli mu tucet branek


Branky


0

Utkání dvou týmu z rozlišnými ambicemi, svedlo osmé kolo Okresní soutěže. Topolná jede na neskutečné vlně euforie, kdež to soupeř po minulém roce se neskutečně trápí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl vyrovnané utkání

V prvním poločase byla hra do dvacáté minuty z obou dvou stran velmi vyrovnaná. I když v tomto čase padli dvě branky kanonýra Jana Foltýna, jenž nejprve ve třinácté minutě dostal míč mezi obránce, který si posunul tak, že mohl jít v klidu sám na brankáře a střelou na zadní tyč v poklidu proměnil 1:0. Druhou branku přidal v devatenácté minutě, po levé straně dostal, nádherný centr od Pavla Hoferek a špičkou před soupeřovým obránce míč střelil do pravého horního rohu 2:0. V poli nešlo poznat kdo je na čele tabulky a kdo se zachraňuje. Po dvacáté minutě se misky vah začali více naklánět na stranu domácího celku, jenž zpřesnil svoji kombinaci a tím začal více držet míč na svých kopačkách. Hosté drželi krok s domácími hlavně v soubojích, s míčem byli hostí velmi slabý, jelikož vše řešili jen dlouhými míči, které si domácí obrana skvěle dirigovaná brankářem Davidem Kačmárem pohlídala. Je pravda, že se dostali ke dvěma brankovým příležitostem, ale již zmínění David Kačmár je skvěle chytl.

Druhý poločas reklama na Honzu Foltýna

Druhý poločas byl jasně v režii domácího týmu, jenž prakticky nepustil hosty do vážnější brankové příležitosti, opět je potřeba zmínit vynikajícího brankáře domácích, jenž vše oddirigoval na jedničku. V šedesáté minutě utkání domácí přidali třetí branku, kým jiným než Janem Foltýnem, jenž využil zmatků v obraně a jako správný kanonýr byl tam, kde měl být 3:0. V osmdesáté minutě přidal Jan Foltýn svoji čtvrtou braku, která padla po individuálním sólu z půlky hřiště a střelou na zadní tyč 4:0 a účet utkání uzavřel Tomáš Gabrhelík, který v devadesáté minutě nádhernou střelou z pětadvaceti metrů nedal hostujícímu brankáři šanci 5:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Topolná
Roman Leitner – trenér domácích:: První poločas sice výhra 2:0, ale nebylo to dle mých představ. Druhý poločas byl poločasem snů a zároveň ukázky naší síly! Maximální spokojenost.




Sestavy


TJ Topolná
D. Kačmár [-] - A. Válek [-] , R. Vašťák [-] , O. Hoferek [-] (87. L. Mikulka [-] ) , J. Hoferek [-] , P. Foltýn [-] , P. Hoferek [-] , D. Ostrožík [-] (68. P. Rozsypálek [-] ) , J. Foltýn [-] (65. T. Gabrhelík [-] ) , J. Foltýn [-] (82. M. Zelinka [-] ) , D. Zelinka [-]

TJ Mařatice-Východ
R. Kuriál [-] - S. Zbořil [-] (72. Z. Horák [-] ) , L. Bída [-] (63. P. Kubíček [-] ) , D. Vyorálek [-] - D. Jurčík [-] , A. Janků [-] , M. Širůčka [-] - A. Lukašík [-] (30. M. Kroča [-] ) , V. Tyl [-] - D. Prekop [-] (46. J. Zedek [-] ) , M. Mrva [-]

ŽK: 62. J. Zedek , 70. S. Zbořil .
Místo: Topolná. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Polášek Tomáš - MAŠLAN Stanislav (N), HANÁČEK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.