1:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2022 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Suchá porazila petrovický Internacionál a postupuje do 1.A třídy


Branky


14

Deset let. Přesně tak dlouhé bylo čekání na návrat mužstva Horní Suché do 1.A třídy. Poslední krok k postupu úspěšně udělali muži na hřišti Interu Petrovice, kde zvítězili poměrem 1:3 za skvělé podpory početné skupiny hornosušských fanoušků. Druhé Raškovice ztrácí před posledním kolem na Horní Suchou 3 body a vzhledem ke vzájemným zápasům už je nemohou přeskočit.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Padly dvě brzké branky

Utkání hrané za skvělé atmosféry, o kterou se postaraly tábory fanoušků obou týmů, začalo tlakem Sušanů. Ten vyvrcholil v páté minutě vedoucí brankou Kuxe, který po průnikové přihrávce Janovského propálil domácího brankáře – 0:1. Sušani se vstřeleným gólem uklidnili až příliš a tak přišel trest v podobě vyrovnání, kdy po rychlé akci po straně překonal Lincera domácí útočník Horák – 1:1.  Vedení mohl Sušanům vrátit po rohu Kubját, ale z hranice malého pokutového území trestuhodně přestřelil. Následně se do dvou samostatných úniků dostal Kux, ale v obou případech jej zastavil praporek pomezního rozhodčího. Důrazný Inter toho více v prvním poločase Sušanům nedovolil, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

 

Sušani proměnili postupový mečbol

V úvodu druhého poločasu se dostal do ojedinělého úniku domácí útočník Horák, kterého na poslední chvíli zastavil obranným zákrokem Pietrasz. Sušani pak měli územní převahu, ale nedokázali si vytvořit větší šance. A tak si v 70. minutě vzal slovo Janovský a jako správný kapitán nasměroval krásnou střelou z dvaceti metrů do šibenice Suchou do A třídy – 1:2. Razítko na postup pak dal Kotula, který po centru Ryta překonal domácího brankáře – 1:3. Utkání se následně už jen dohrávalo, a tak si Sušani dokráčeli pro zasloužené vítězství jak v utkání, tak i celé soutěži.

 



Ohlasy k zápasu



Sportovní klub Horní Suchá
Zdeněk Menoušek - asistent trenéra: V první půli jsme byli hrozně nervózní a laxní. Ve druhé půli jsme přidali a šli jsme si pomalu, ale jistě za vítězstvím. Dali jsme 2 góly a dalších minimálně 5 šanci ještě zahodili. Takže zasloužené vítězství.



Sestavy


TJ Internacionál Petrovice
D. Stemon [-] - R. Madecký [-] (46. M. Kačinsky [-] ) , M. Konderla [-] , R. Dvořák [-] , J. Martikán [-] - J. Sznapka [-] , P. Czyž [-] , D. Štastný [-] , M. Brzóska [-] , P. Mrózek [-] (74. D. Chmelař [-] ) - P. Horák [-] -

Sportovní klub Horní Suchá
T. Lincer [-] - M. Urbaník [-] , J. Pietrasz [-] , R. Kubját [-] , F. Přichystal [-] - T. Wojtyna [-] (62. B. Kotula [-] ) , J. Janovský [-] , A. Ševčík [-] (62. S. Ryt [-] ) - A. Stuchlík [-] , F. Kux [-] (89. F. Kulich [-] ) , D. Pastušek [-] (46. J. Lukáš [-] ) -

ŽK: 38. F. Kux , 83. A. Stuchlík , 89. T. Wojtyna .
Místo: Petrovice u Karviné. Počet diváků: 320. Rozhodčí: Machala Petr  - CHÝLEK Martin, BORÁŇ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů