5:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2022 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Raškovice nadělily Věřňovicím na rozloučenou pět branek a oslavily postup do 1.A třídy


Branky


15. J. Birčák , 60. I. Preči (p.) , 71. I. Preči , 76. I. Preči , 83. I. Preči
14

Duel mezi Raškovicemi a Věřňovicemi při pohledu na tabulku naznačovaly vyrovnanou partii, kde se mělo bojovat o každý metr hřiště. Opak byl, ale pravdou a zejména ve druhé půli, si raškovičtí náramně zpřijemnili postupové odpoledne.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Raškovičtí věděli o co hrají

Již před zápasem domácí věděli o co hrají - postup ze druhé pozice do 1.A třídy sk.B. A k tomu potřebovali porazit nepříjemné soupeře z Věřňovic. Podzimní duel vyhráli jednoznačně 1:4 Raškovice a výkon chtěli minimálně zopakovat i na domácí půdě. K zápasu opět nebyl k dispozici brankář Pešáka, Liška nebo nestárnoucí Feike, naopak se nám témeř po půl roce vrátil do hry Bednárek po lednové utrhnuté achilovce.

Po prvních oťukávajících 15 minutách přišla první gólová akce. Preči středem hřiště zpracovává míč a posouvá ho přes obránce do strany na Birčáka, ten zachovává klidnou hlavu a křižnou střelou nedává hostujícímu gólmanovi šanci 1:0. V 27.minutě Juřica navádí středem hřiště míč a předává ho Tobiášovi, ten si pohraje s celou obranou soupeře a v tutovce na 10 metrech od brány míjí. Ve 41.minutě akce kapitána Kožara, který napoprvé selhává na gólmanovi a na podruhé k překvapení všech hledá na zadní tyči Prečiho, který je překvapený a z šance není nic.

Domácí odšpuntovali gólovou radost

Do druhého poločasu vstupují domácí opět aktivně a tlačí se na polovinu soupeře. V 60.minutě je sražený Tobiáš v 16ctce a penaltu si bere nejlepší střelec soutěže Ilir preči, který zkušeně prostřeluje gólmana 2:0. V minutě 71 už to je o 3 branky, protože domácí stoper dělá chybu v rozehrávce, čehož využívá Preči a blafákem si pohraje i s brankářem 3:0. O 5 minut později vedeme už 4:0, to totiž individuální akci předvedl Tobiáš, který skvěle nacentroval Prečimu na zadní tyč a ten tak kompletuje Hattrick! Aby tomu nebylo málo, tak korunu krále střelců v této soutěži opět potvrdil Ilir Preči, protože samostatnou akci předvedl v 83. minutě, kdy šel do souboje už s náhradním gólmanem hostů u praporku, který špatně vybíhá a k úžasu všech dává gól téměř od praporku z nulového úhlu 5:0 a tedy 4tý gól v utkání a celkový 36 gól v sezóně!!! V 87. minutě ještě nebezpečný padající list na gólmana Parmu, který byl připraven a vyráží míč na roh.



Ohlasy k zápasu


TJ Pražmo - Raškovice
Zdeněk Skotnica - trenér: Hosté přijeli notně nabuzení již před zápasem, ale rozhoduje se na hřišti a tam jsme dominovali my. Hráči předváděli zodpovědný výkon od první minuty a soupeře jsme takřka do ničeho nepustili a sami jsme nastříleli 5 branek. Od první minutě jsme hráli agresivně a tak jak si představuji vše v pohybu. Hráči mi udělali radost, protože poslední 3 zápasy hráli průměrně a profesorsky. Splnili jsme si cíl, za kterým jsme si šli a v posledním utkání s Vendryní si to můžeme všichni užít. Poslední utkání sezóny a poslední utkání v 1.B třídě hrajeme netradičně v sobotu již ve 14:00 proti dalšímu kvalitnímu soupeři z Vendryně (3 místo). Po utkání plánujeme velké oslavy a všichni jsou zvaní. Děkujeme samozřejmě za podporu všem fanouškům




Sestavy


TJ Pražmo - Raškovice
D. Parma [-] - O. Janošec [-] , D. Papaj [-] , O. Kacíř [-] - T. Žáček [-] (66. A. Vojkovský [-] ) , R. Juřica [-] (81. A. Adámek [-] ) , R. Koloničný [-] , P. Tobiáš [-] (78. J. Bednárek [-] ) , E. Kožar [-] - J. Birčák [-] (66. Š. Křiva [-] ) , I. Preči [-] -

TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
V. Ferenc [-] (78. A. Makovec [-] ) - J. Vlček [-] , F. Hruška [-] (78. M. Čopík [-] ) , N. Chalkidis [-] , D. Čopík [-] - F. Danel [-] (46. L. Koník [-] ) , J. Volný [-] (46. J. Kubiš [-] ) , K. Lubojacki [-] , M. Kubiš [-] , R. Lobodinský [-] - J. Ganobčík [-] (78. K. Vykydal [-] ) -

ŽK: 88. O. Kacíř - 60. D. Čopík , 65. M. Kubiš .
Místo: Raškovice. Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza