2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2022 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Hnojníku se body dělily


Branky


14

Vyrovnanou bitvu sliboval duel mezi Hnojníkem a Petřvaldem. Oba celky hrají střed tabulky 1.B třídy sk.C a už podzimní duel se nesl v duchu vyrovnané partie, kterou nakonec ovládl Hnojník. V jarní odvetě se body nakonec dělily po remíze. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový poločas

Trenér domácích Blahuta stále nemohl i pro toto utkání využít služeb Kluze, Lachowicze, Lamoše, ke kterým se tentokrát přidal Bauman a Brzuchanski. Naopak do sestavy opět promluvil po pauze Maceček a Glac, který naskočil rovnou od prvních minut. 

 

Před nevídanou návštěvou na zdejší poměry přivítal Hnojník v boji o osmý flek tým z Petřvaldu. Po úvodních šancích domácího týmu v sedmé a osmé minutě (Zábelka a Grochal), se skóre měnilo neprospěch domácích – trefil se Novotný 0:1, to běžela devátá minuta utkání. Ale kanonýr Zábelka už v 15.minutě srovnává na 1:1, a to po závaru před brankářem Jančou. Útočné duo Zábelka a Bolek si do poločasu vytvořilo šance, ale ani oni ani Grochal vedoucí branku nevsítili a když se na hostující straně střelecky neprosadil autor úvodní branky Novotný, odcházelo se do kabin za stavu 1:1.

Plichta vydržela, Zábelka se zranil

Rozhodčí Ritter foukl do druhého poločasu po dvacetiminutové přestávce a už v 51.minutě se domácí fans radují, po dorážce před bránou náhradního brankáře Pokorného se prosazuje Bolek 2:1! Ještě v 54.minutě trefují hosté tyč, a po té přichází z domácí strany festival zahozených šancí. To už je na hřišti i Maceček, tlak sílí, ale postupně neproměňují šance Zábelka, Bolek a dvakrát i Maceček. A přichází trest, v 70.minutě srovnává Knor na 2:2. Domácí tlak se otupuje i díky tomu, že od 76.minuty hraje Hnojník bez zraněného Zábelky a lavička zeje prázdnotou. Souboj o střed tabulky tak vítěze nepoznal a náš tým je před posledním kolem v Nýdku osmý!



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hnojník
Martin Blahuta - trenér: Konečně jsme vstřelili v prvním poločase branku a vzhledem k tomu, že máme lepší druhé poločasy, jsem věřil ve vítězství. Ale předvedli jsme, jak se dá ztratit dobře rozehraný zápas. Mrzí mě zranění Zábelky (zlomený palec), ale co to je proti hráči Staříče Petrovi Juklovi, který dopadl o hodně hůř. Z toho zákroku jsem z odstupem času v šoku, hodně mě mrzí jak Juklino dopadl. Snad se k tomu DK po zhlédnutí videa vrátí. Dnešní ztracené body musíme získat v Nýdku! Ještě jednu perličku bych rád zmínil, klukům ve žlutém (21, 20 a 18 let), se utkání moc nepovedlo, hlavně problémy s časy poločasu, přestávky a konce utkání. Ale ve Staříči se chybovalo víc, tak snad se ti mladí soustředí na pískání a ne jen na dodržování zóny.




Sestavy


TJ Sokol Hnojník
B. Kreželok [-] - E. Oborný [-] , J. Glac [-] , J. Kozel [-] , A. Klus [-] , M. Walica [-] , Š. Grochal [-] (71. T. Jantoš [-] ) , V. Zábelka [-] , D. Pieszka [-] , J. Hradil [-] (55. K. Maceček [-] ) , D. Bolek [-]

TJ Petřvald
J. Janča [-] (46. J. Sztymon [-] ) - F. Marek [-] , R. Novotný [-] , D. Podhorný [-] (68. J. Sklepek [-] ) , D. Knor [-] , A. Durczok [-] (46. D. Pokorný [-] ) , T. Budina [-] , M. Fismol [-] (75. D. Kršák [-] ) , V. Zajíček [-] , J. Uher [-] , T. Fismol [-]

ŽK: 65. D. Knor .
Místo: Hnojník. Počet diváků: 97.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích