1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2022 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Raškovice na "béčku" Loko.Petrovic nezaváhaly


Branky


13

Lokomotiva Petrovice "B" přivítala nejofenzivnější celek soutěže Raškovice. Tým trenéra Skotnici přijížděl na půdu aktuálně posledního celku tabulky (Sokol Mosty diskvalifikován) jako velký favorit. Vítězství druhého týmu tabulky se, ale ovšem nerodilo zrovna lehce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivá remíza;

Kouč Skotnica pro duel v Petrovicích sčítal několik šrámů, které mu zkomplikovaly tvorbu základní jedenáctky. Chyběl brankář Pešák, který si pořezal prst a má 4 stehy, Juřica, Křiva a vykartovaný Birčák. Do zápasu tak musel nastoupit i 44 letý Richard Feike, opět gólman Dalibor Parma a na lavičce byli připravení pouze Adámek a Liška.

Do utkání vstoupili výrazně aktivnějí hostující hráči, kteří se ale v úvodních minutách potýkali s přesností v koncovce. Už ve 3.minutě hlavou nebezpečně těsně vedle stoper Papaj. Ve 4.minutě Preči sám na gólmana lobuje, ale domácí brankář vyráží. V 5.minutě jde sám na brankáře Vojkovský, ale ani na dvakrát neprostřeluje domácího brankáře. V 7.minutě je faulovaný Janošec a kope se penalta, bohužél Tobiáš selhává jen do břevna. Ve 12.minutě jde sám na gólmana Koloničný, také lobuje, ale jen těsně vedle. V 16.minutě jsme se konečně dočkali, protože Kožar dává za obranu Tobiášovi a ten 1 na 1 prostřeluje domácího brankáře. Ve 42.minutě přišel pro hosty šok, protože z ojedinělé akce se prosazují střelou z poza 16ctky domácí, konkrétně Daniel Hruška, který upravuje poločasové skóre na 1:1.

Do druhého poločasu hosté vlétli aktivně a Papaj provětral z 20m domácímu gólmanovi rukavice. V 55.minutě se dostávají raškovičtí do zaslouženého vedení. Vojkovský vybojoval u pravé lajny míč pro Žáčka, který centruje na zadní tyčku, kde stojí připravený Preči a ten s nemýlí z blízkosti 1:2. Po dlouhé nudné půlhodince nakonec dávájí hosté i uklidňující gól v 83.minutě na 1:3. Opět se opakovala spolupráce Kožara, ten středem za obranu na Tobiáše, který skvěle na zadní tyč lobuje domácího gólmana. V minutě 87 ještě Tobiáš útočí na hattrick, ale trefuje pouze břevno.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Pražmo - Raškovice
Zdeněk Skotnica - trenér: Kdybychom v 12 minutě vedli 0:5 nikdo by se nedivil. Takhle jsme po vedoucím góle hráli opět chodící profesorský fotbal bez pohybu a zaslouženě jsme byli potrestáni za pasivitu vyrovnávacím gólem. V druhém poločase se situace opakovala, dali jsme naštěstí branku na 1:2, ale výkon byl žalostný a připomínal spodek Okresního přeboru a ne druhý tým tabulky. Ke konci jsme rozhodli 3tím gólem a připsali si tak povinné 3 body. Před námi jsou silné Věřňovice a je nutné předvést o 100% jiný výkon i přístup. Všichni víme, že Horní Suchou již nedohoníme, ale druhé místo, které by mohlo znamenat také postup do 1.A. třídy si chceme udržet.



Sestavy


TJ Lokomotiva Petrovice B
M. Siuda [-] - P. Mazurek [-] , D. Hruška [-] (82. P. Bernatík [-] ) , G. Molnári [-] (76. D. Melichárek [-] ) , P. Pavlát [-] - P. Láznička [-] (82. D. Melichárek [-] ) , F. Filipek [-] , J. Urban [-] (69. P. Václavík [-] ) , L. Zetek [-] - J. Giňa [-] , M. Sikora [-] (82. T. Lincer [-] ) -

TJ Pražmo - Raškovice
D. Parma [-] - T. Žáček [-] (76. O. Liška [-] ) , A. Vojkovský [-] , R. Koloničný [-] , P. Tobiáš [-] - O. Kacíř [-] , R. Feike [-] (87. A. Adámek [-] ) , E. Kožar [-] - D. Papaj [-] , O. Janošec [-] , I. Preči [-] -

ŽK: 7. J. Urban - 61. R. Koloničný .
Místo: Petrovice u Karviné. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Ganaj Martin - DYTKO Gustav, GAŃCZARCZYK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů