3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2022 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Série Horní Suché u konce, přesto ale Hnojník porazila


Branky


9. T. Nový , 40. F. Kux , 89. B. Kotula - 60. V. Zábelka
12

Jedna dlouhá úctyhodná série je u konce. Vojtěch Zábelka z Hnojníku ukončil šňůru domácí Horní Suché bez inkasované branky, která trvala neskutečných 1611 minut! Horní Suchá i s inkasovanou brankou, však dokázala Hnojník přetlačit a výrazně se přiblížila vysněnému postupu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli zaslouženě do vedení

V předposledním domácím zápase zavítal na hřiště v Horní Suché nepříjemný soupeř z Hnojníku. Stejně jako na podzim měl lídr soutěže se zkušeným týmem z Hnojníku problémy, i přes to ale nakonec dokázali zápas dotáhnout do vítězného konce. Muži Horní Suché, tak mají nyní dva postupové mečboly. Skončila však dlouhá série bez inkasované branky, která se nakonec zastavila na číslovce 1611 minut, tedy necelých 18 zápasů. Poprvé v sezóně chyběl v sestavě vinou zranění Wojtyna.

 

Trenér hostů Martin Blahuta postrádal nejen kanonýra Macečka ale i gólmanskou jedničku Lamoše a dále do pole i Kluze,  Lachowicze, Jantoše Petra, Glace či Grochala.

 

Úvod utkání patřil Sušanům. V osmé minutě nedokázal Kux zblízka na třikrát prostřelit hostujícího brankáře. Hned o pár vteřin Ševčík centroval do vápna, kde si míč našel Nový a ten hlavou otevřel skóre. Po vstřelené brance se Sušani uchýlili k přílišné pasivitě, kterou ale Hnojník ještě nedokázal využít. V 18. minutě střílel po pěkné akci Přichystala jen těsně vedle Pastušek. O dvě minuty později pelášil sám na branku Kux, ale nebyl úspěšný. Stejný hráč ve 39. vystihl rozehrávku hostů a tentokrát už se nemýlil a určil tak poločasové skóre – 2:0.

 

Hnojník se herně zvedl, na body to ale nestačilo

Na začátku druhého poločasu měl šanci k navýšení skóre Nový, ale ani jeho pěkná střela a následná dorážka Ševčíka úspěchem neskončila. O deset minut později skončila jedna velká série, když profesorskou chybu Pietrasze v rozehrávce využil Zábelka, na jehož umístěnou střelu byl Lincer krátký – 2:1. Od té doby byli Sušani jako opaření a mohlo být ještě hůř. Hnojník převzal iniciativu a chvíli na to, po nedorozumění v obraně, skončil míč po průniku Bolka na tyči. Uklidnění mohl přinést z přímého kopu Přichystal, ale jeho pěkná střela skončila pouze na břevně. Následnou herní převahu, však Hnojník nedokázal využít a tak si poslední slovo vzal Kotula, který po přesném centru Ševčíka přidal tolik potřebnou pojistku na tři body.

 

Videosestřih utkání

 



Ohlasy k zápasu


Sportovní klub Horní Suchá
Aleš Stuchlík: Soupeř nám dal opravdu zabrat. Neproměnili jsme důležité šance, ale to je bohužel fotbal. Mohlo to dopadnout různě. Hnojnik předvedl skvělou hru.

TJ Sokol Hnojník
Martin Blahuta - trenér: Chtěli jsme přerušit sérii H.Suché, to se povedlo. Chtěli jsme podat zodpovědný výkon, to se taky povedlo. Bohužel jsme se nevyvarovali chyb v rozehrávce, ve druhé půlce jsme hru zjednodušili a mohli i vyrovnat, ale domácí vyhráli zaslouženě.Chtěl bych poblahopřát Horní Suché k postupu a velký respekt k této sérii bez inkasované branky a klobouček jak tady dělají fotbal!



Sestavy


Sportovní klub Horní Suchá
T. Lincer [-] - T. Nový [-] (70. B. Kotula [-] ) , D. Pastušek [-] (62. S. Ryt [-] ) , A. Stuchlík [-] , J. Janovský [-] - J. Pietrasz [-] , R. Kubját [-] , F. Přichystal [-] , A. Ševčík [-] - M. Urbaník [-] , F. Kux [-] (90. T. Sobek [-] ) -

TJ Sokol Hnojník
B. Kreželok [-] - L. Brzuchanski [-] , M. Bauman [-] , J. Kozel [-] , A. Klus [-] - D. Bolek [-] , E. Oborný [-] , D. Pieszka [-] , V. Zábelka [-] (88. L. Molin [-] ) , M. Walica [-] - J. Hradil [-] (76. T. Jantoš [-] ) -

ŽK: 35. T. Nový , 58. A. Ševčík .
Místo: Horní Suchá. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Klimek Tomáš  - BEDNÁŘ Marcel, HUDEČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích