3:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2022 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vendryně potvrdila kvalitu na domácím hřišti


Branky


16

Anglický týden prožila Vendryně když se jí mezi dvě soutěžní utkání vložil středeční pohár proti Baníku Albrechtice (1.A), které porazila s přehledem 4:2 a postoupila do krajského finále. Svěřenci kouče Martynka, tak měli poloviční dobu na regeneraci a už v sobotu hostilo na svém pažitu houževnatý celek TJ Petřvald.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní branka přišla až po půlhodině hry

Domáci trenér Martynek se pro tento zápas musel obejít bez Walka, Szymczyka, Kluse nebo třeba dvougólového střelce ze semifinále poháru Mitrengy. 

Vendryňští již ztratili konrakt se samotným čelem tabulky a tak bojují o takzvanou ,,TOP3", kde drží dvou bodový náskok před Věřňovicemi.

Od prvních minut byli aktivnější a více na míči hráči domácího týmu. Již ve 4. minutě z hřiště odkulhal obránce Vendryně Michael Safak, který si po souboji a špatném došlápnutí poranil koleno. Gólový účet domáciho celku otevřel krásnou střelou z přímého kopu Kuba Wawreczka, netrvalo dlouho a po krásné akci a rychlém brejku zvyšoval na 2:0 kapitán Vendryně Pilch. Vynikající patnáctiminutovku domácích zakončil gólem od tyče Jan Szarzec. 

Vendryni odešel útok, zato obrana pracovala stoprocentně

Do druhé půle nastoupili aktivněji hosté a Vendryňané jakoby se nechali uchlácholit výsledkem, hasili jeden útok za druhým. Hra se časem vyrovnala a své šance měli oba týmy, gól už ovšem nepadnul.



Ohlasy k zápasu


TJ Vendryně
Lukáš Martynek - trener: Do závěru sezóny a konkrétně o víkendu do zápasu s Petřvaldem jsme šli s naprosto čistou hlavou, boj o titul se nás už bohužel tak úplně netýká a tak si chceme závěr sezóny hlavně užít. Povedlo se nám postoupit do finále Krajského poháru a v lize chceme udržet třetí místo. Bohužel tomu moc neodpovídala naše hra, nebyli jsme schopni podržet míč a hrát to, co jsme chtěli. Každopádně jsem rád za povedenou patnáctiminutovku, ve které jsme dokázali třikrát skórovat, to byla nejlepší pasáž zápasu. Kluci sami cítili, že to nebyl povedený výkon, pravdou je, že toho máme teď v nohách dost, takže se to asi projevilo, jak bohužel na zraněních, tak i na výkonu, ale jak říkám, závěr sezóny si chceme hlavně užít, určitě si k zápasu něco řekneme, ale nebudeme z toho dělat vědu.

TJ Petřvald
Václav Zajíček: Prvních 30 minut jsme drželi s domácím týmem krok, pak jsme bohužel dostali 3 góly během 12 minut a bylo po zápase. Ve druhém poločase jsme si vytvořili několik šancí, bohužel jsme nedokázali vstřelit kontaktní gól, a tak jsme zaslouženě prohráli. Ještě bych chtěl zmínit tragický výkon hlavního rozhodčího, který zápas řídil, řekl bych poněkud zvláštně a hlavně v 54 nevyloučil domácího hráče, který dal facku našemu hráči, pokud se za tohle nebudou udělovat červené karty, tak potom už nevím za co



Sestavy


TJ Vendryně
T. Kolarczyk [-] - D. Neuman [-] (80. R. Sikora [-] ) , M. Teofil [-] , J. Szarzec [-] , J. Pilch [-] - M. Safak [-] (4. R. Ťupa [-] ) , B. Hulboj [-] (66. A. Safak [-] ) , F. Lukosz [-] , J. Wawreczka [-] , M. Hulboj [-] (66. M. Kiedroň [-] ) - R. Pliska [-] -

TJ Petřvald
J. Janča [-] (46. D. Pokorný [-] ) - A. Durczok [-] , F. Marek [-] , J. Sztymon [-] (62. J. Sklepek [-] ) , V. Zajíček [-] (68. D. Podhorný [-] ) - T. Fismol [-] , T. Budina [-] , M. Fismol [-] (74. D. Kršák [-] ) , J. Uher [-] - D. Knor [-] , M. Sobek [-] -

ŽK: 54. M. Hulboj - 54. T. Budina , 80. J. Uher , 80. D. Knor .
Místo: Vendryně. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Bartoš Ivan  - TUROŇ Lukáš, ŠULOVSKÝ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tady není o čem. Pliskovi pauza po kartách prospěla, je klidnější a rozjetej jak parní válec. Vendryně měla sice zápas ve středu proti Baníku Albrechtice, ale rozhodně to nebude znát. Věřím v přesvědčivý výkon na hřišti, které nikdy nebylo ve Vendryni v lepší kondici.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Hodně těžký zápas, ale věřím, že povezeme nějaké body domů.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích