0:7
(0:4)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2022 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Horní Suchá deklasovala Mosty


Branky


7. F. Přichystal , 26. A. Stuchlík , 28. D. Pastušek , 33. D. Frola (vl.) , 55. J. Kotek (vl.) , 73. F. Kux , 75. T. Nový
16

Lídr soutěže Horní Suchá zatím válcuje jednoho soupeře za druhým, a nutno podotknout, že stále na jaře bez inkasované branky. V utkání s posledními Mosty se fanoušci spíše bavili o tom, jakým rozdílem hosté zvítězí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase bylo rozhodnuto

Muži Horní Suché pokračují ve své jarní spanilé jízdě. Tentokrát jejich formu za výrazné podpory hornosušských fanoušků odnesl na domácím hřišti tým z Mostů u Jablunkova, který od Sušanů obdržel celkem 7 branek. Z toho dvě branky si domácí vstřelili sami. Šňůru čistých kont prodloužili hostující hráči na neuvěřitelných 17. V soutěžním utkání 1.B třídy naposledy inkasovali 25. září loňského roku.

Utkání bylo v podstatě rozhodnuto už v poločase, kdy si Sušani zajistili čtyřgólové vedení. Domácí se prakticky nedostali do žádné šance.

Koncert vedoucího celku tabulky odstartovala akce ze 7.minuty, kdy Janovský kolmicí mezi obránci vybídl ke skórování Přichystala, který neměl problém otevřít skóre. 
Na další branku diváci čekali do 26.minuty, kdy Stuchlík pressoval obranu domácího celku, až se dostal k míči a v úniku s nim zvýšil na 2:0.

O dvě minuty později se prosadil podruhé Pastušek, který si ve vápně dvakrát zasekl míč a prostřelil vše co mu stalo v cestě 3:0. Vidle do plánu Mostů na slušný výsledek hodil poté domácí Frola, který si srazil centr do vlastní brány a uzavřel první poločas se skóre 0:4.

Padly další tři branky

Ve druhém poločase si hráči Horní Suché v poklidu dokráčeli pro vítězství, když ještě dokázali vstřelit další tři branky. 

Deset minut po zahájení druhé půle padl gól podobný tomu čtvrtému. Přihrávku Stuchlíka si tentokrat srazil do brány Kotek. V 73.minutě padl šestý gól do rozložené mostecké defenzívy. Kux se po rohového kopu dostal k míči a prostřelil domácího Dronga. 

Závěrečné slovo si vzal Nový, který o dvě minuty později vytvořil tlak na brankáře Dronga, sebral mu míč a skóroval na 7:0.



Ohlasy k zápasu



Sportovní klub Horní Suchá
Aleš Stuchlík: Každý zapas je jiný a proto nesmíme podcenit i takové mužstva.



Sestavy


TJ Sokol Mosty u Jablunkova
R. Drong [-] - F. Žídek [-] (46. A. Mirga [-] ) , M. Turek [-] , O. Jochymek [-] , A. Puczok [-] - D. Frola [-] , L. Bednár [-] , F. Malik [-] (69. P. Ćmiel [-] ) - M. Samiec [-] , P. Šafařík [-] , J. Kotek [-] -

Sportovní klub Horní Suchá
T. Herdzina [-] - M. Urbaník [-] , J. Pietrasz [-] , R. Kubját [-] , A. Ševčík [-] - T. Wojtyna [-] (49. T. Nový [-] ) , J. Janovský [-] (72. F. Kulich [-] ) , D. Pastušek [-] (46. S. Ryt [-] ) - F. Kux [-] (72. T. Sobek [-] ) , A. Stuchlík [-] , F. Přichystal [-] (46. J. Lukáš [-] ) -

ŽK: 72. P. Šafařík , 74. O. Jochymek , 77. J. Kotek .
Místo: Mosty u Jablunkova. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Zde to bude utkání dvou rozdílných světů. Tým ze Suché je někde jinde.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

První tým tabulky určitě nezaváhá a poveze domů 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů