1:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2022 16:30

21.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Raškovice vydolovaly tři body v Petřvaldu


Branky


14

Raškovice opětovně najely na vítěznou vlnu a v cestě jim, tentokrát stál celek TJ Petřvald, který rozhodně patří k nejnevyzpytatelnějším mužstvům soutěže. Tým trenéra Skotnicy se na vítězství tento víkend nadřel možná více, než sám čekal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První úder domácích nezůstal bez odezvy

Raškovičtí horkou půdu Petřvaldu a střety těchto dvou celků bývají zápasy vždy trochu vyostřené a týmy si nic nedarují. Oproti minulému zápasu hosté nemohli využít maratonce Jakuba Birčáka, kterému moc nepomohlo ani minulých 60.minut utkání a po týdnu je na tom zdravotně bohužél ještě hůře, a tak jeho místo v sestavě musel zaujmout opět navrátilec ze zahraničí Šimon Křiva. Domácí měli na utkání široký kádr a hosté, naopak opět museli počítat pouze s nestárnoucím Richardem Feikem a brankářem Daliborem Parmou.

     Utkání začalo vlažným tempem, oba týmy se soustředili na obrany a raškovičtí bohužel hráli do pomala, bez nasazení a hlavně bez pohybu. Domácí preovapivě hosty větrali po stranách a dávali nebezpečné centry. Z jedno takového se urodila první branka. Přes Janošce a  Koloničného odcentroval domácí hráč, Žáček špatně trefuje míč jen před 16ctku a domácí Kostka napálil míč z dobrých 25 metrů s pomocí tyče za bezmocného Pešáka, běžela 25 minuta a 1:0 . To raškovický celek probudilo a od toho momentu začali domácí přehrávat. Jen o 3 minuty později bylo vyrovnáno. Po postupné kombinaci se míč dostal ke kanonýrovi Prečimu, který se na malém prostoru uprostřed 16ctky uvolnil a přesnou střelou k tyči nedal domácímu brankáři šanci 1:1. Poté přišel další centr do 16ctky Janošcem a domácí gólman neudržel lehký míč v rukou, Žáček chytrým lobem na zadní tyči nachází stopera Kacíře, který hlavičkuje z malého vápna a otáčí výsledek ve prospěch Raškovic, běžela 40 minuta a Raškovice vedou 1:2.

 

Hosté přidali uklidňující gól

 

Po poločase se dále hrál bojovný fotbal a domácí mohli vyrovnat. V 54.minutě skvělý míč za raškovický střed obrany dávají domácí ze strany a domácí útočník postupuje sám na Pešáka, ten výborně zmenšuje ihned úhel a vyráží míč daleko od brány. Nedáš dostaneš platilo v 64.minutě, protože uprostřed hřiště se dostal k míči po přihrávce Juřici a Tobiáše kapitán Kožar, který střílí na domácího gólmana, který neudržel tečovanou střelu a dobíhající středopolař Šimon Křiva doráží na 1:3 pro Raškovice. Poté se Petřvald snažil udělat něco s výsledkem, ale hostující pozorná obrana v čele s Pešákem již nic nedovolila domácímu mužstvu.


Videozáznam z utkání:

 



Ohlasy k zápasu


TJ Petřvald
Václav Zajíček: Myslím, že jsme odehráli jeden z nejlepších zápasů v sezóně, bohužel jsme udělali několik chyb, které Raškovice potrestali a my jsme několik šanci zahodili.

TJ Pražmo - Raškovice
Zdeněk Skotnica - trenér: Rozpačitý výkon ….. po anglickém týdnu kdy jsme porazili vysoko Mosty i Inter Petrovice se zdravotně dávalo dohromady mnoho hráčů a tak jsme bohužél netrénovali, to se určitě negativně podepsalo na tomto zápase. K utkání jsme přistoupili vlažně a takřka všichni si mysleli, že soupeři bez pohybu a profesorským fotbalem nasázíme branky. Do prvního gólu, který domácí dali zcela zaslouženě to byla hrůza a museli jsme reagovat přeskupením řad a změnou hry kterou jsme předváděli. Poté jsme převzali otěže utkání a zápas otočili i když domácí kousali až do poslední minuty. Příště se to nesmí opakovat, protože do Raškovic přijedou Oldřichovice s dobrou formou



Sestavy


TJ Petřvald
J. Janča [-] - D. Knor [-] , T. Budina [-] (32. D. Kršák [-] ) , M. Fismol [-] (79. [-] ) , V. Zajíček [-] - V. Matějek [-] , O. Cudrák [-] (79. R. Lachman [-] ) , F. Marek [-] , O. Kostka [-] , J. Uher [-] - R. Novotný [-] (46. M. Sobek [-] ) -

TJ Pražmo - Raškovice
V. Pešák [-] - T. Žáček [-] , R. Juřica [-] , P. Tobiáš [-] (88. D. Parma [-] ) , R. Koloničný [-] - O. Janošec [-] , O. Kacíř [-] , E. Kožar [-] , D. Papaj [-] , Š. Křiva [-] (82. R. Feike [-] ) - I. Preči [-] -

ŽK: 17. J. Uher - 51. O. Kacíř , 75. R. Koloničný , 78. I. Preči .
Místo: Petřvald. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Boráň Tomáš  - GALÁSEK Michal, GALÁSEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Hradil

Expert: Dominik Bolek
Tip experta: výhra hostů

Raškovice se vrátili na vlnu výher po nezdaru v zápase jara s impozantním skóre a ne jinak tomu bude v tomto zápase. Celek z Petřvaldu je na domácím trávníku nepříjemným soupeřem, avšak útočná vozba Raškovic je natolik dobrá, že i v tomto zápase dokáží vsítit několik branek.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů