Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2022 16:30

20.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ofenzivní potenci Raškovic odnesl i Inter


Branky


15

Petrovický Internacionál odjížděl na horkou půdu Raškovic. V utkání dvou nejlepších ofenziv soutěže musel nastoupit na straně domácích i hráč, který odběhal den před utkáním celý maratón.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Preči, Kožar a Tobiaš poprvé

Trenér Skotnica sčítal ztráty a ke zraněnému Bednárkovi nebyl připraven ani Vojkovský. I proto musel do utkání naskočit i "maratonec" Birčák, který odehrál 60 minut utkání.

Zápas byl jednoznačnou záležitostí domácího týmu od prvních minut a hráči Raškovic opět měli chuť dávat góly. Už v 5. minutě jen těsně přestřelil branku Žáček. V minutě 15. už to bylo 1:0, protože Janošec kope roh, který se odrazil před střelce Prečiho a ten míč prostřelil na první tyči skrz 3 hráče hostí. Běžela 32. minuta a je to 2:0, hostující obrana dělá chybu, Žáček vypíchnul míč před Koloničného a ten postupoval společně s Prečim na osamoceného hostujícího gólmana, na zlatém podnosu pak nebyl problém dát gól Prečimu. O 3 minuty později to už bylo 3:0, když střelcem se stal kapitán Kožar, který doráží střelu Prečiho od tyče. Ještě nebyl konec 1. poločasu a v 44. minutě to už bylo o 4 góly, Koloničný dává nádhernou průnikovou nahrávku středem hřiště a Tobiáš si lobem pohrál s bezmocným brankářem.

Preči, Kožar a Tobiaš podruhé

Druhý poločas začal a Preči si pohrál s hostující obranou a střílí k tyči, k údivu všech hostující obránce vyráží míč rukou, červená karta a penalta pro Raškovice. K puntíku si staví míč stoper Papaj, ale gólman hostů chytá, naštěstí se penalta opakuje pro dřívější vyběhnutí gólmana, ale napodruhé Papaj selhává a přestřeluje, a tak stav stále trvá 4:0.

V 66. minutě jde sám na brankáře Tobiáš, ale nedává! V 75. minutě se druhé branky dočkává Tobiáš, za obranu ho vysílá Preči a křižnou střelou na zadní tyč překonává brankáře hostí 5:0. O 4 minuty později Tobiáš dovršuje svůj Hattrick, když samostatnou akci předvedl Žáček na levém křídle a na zlatém podnosu před prázdnou bránu přihrává již zmíněnému Tobiášovi 6:0. Po tomto momentu se místo střelce Tobiáše dostává na hřiště, dnes jako hráč náš brankář Dalibor Parma. Běží 81. minuta a svůj druhý gól dává i Kožar, když mu asistuje Preči v samostatném úniku.

V 85. minutě dovršuje i dnes Hattrick, kdo jiný než nezastavitelný Preči, když běží sám z poloviny hřiště a prostřeluje hostujícího brankáře 8:0. V 88 minutě běží sám na brankáře Feike, ale přestřeluje a to samé předvádí stoper Papaj, kterému také dnes nebylo souzeno skórovat.



Ohlasy k zápasu


TJ Pražmo - Raškovice
Zdeněk Skotnica - trenér: Na to, že se dnes potkávali 2 nejlépe střílející týmy, jsem čekal od Interu trochu více, než 1 nebezpečnou střelu z přímého kopu, který skvěle vyrazil Pešák. Dnes týmu nemám co vytknout, všichni hráči pracovali skvěle a branek mohlo být daleko více. Doufám, že jsme si něco nechali i do Petřvaldu za týden. Horní Suchá stále vyhrává, stejně jako Vendryně a my samozřejmě nechceme být pozadu. Ve hře je stále 7 zápasů a 21 bodů, takže pořád je o co hrát.

TJ Internacionál Petrovice
Patrik Chmelař: Do Raškovic jsme jeli opět a pokorou k soupeři, ale také jsme chtěli navázat na středeční vítězství a Lokomotivou. Tušili jsme že to bude trochu jiný zápas, ale že dostaneme takový příděl určitě nikdo z nás nečekal. Ovšem zase se nám zranil hráč, což mi máme letos na ta zranění smůlu tentokrát to byl kapitán Peťa Czyž. Trenéři Wodecki a Hanusem řešili nedostatek hráčů kdy museli v tento zápas poslal do hřiště všechny tři gólmany. Ovšem co si budeme nalhávat na kolena nás úplně srazila červená pro Patrika Fice, kdy jsme dohrávali v 10ti a Raškovice do naší obrany chodili jak nůž máslem. Musíme dát hlavy vzhůru a připravit na další venkovní zápas, kde budeme chtít naplno bodovat a napravit si tak reputaci.



Sestavy


TJ Pražmo - Raškovice
V. Pešák [-] - O. Janošec [-] , O. Kacíř [-] , E. Kožar [-] , D. Papaj [-] - R. Juřica [-] , P. Tobiáš [-] (81. D. Parma [-] ) , R. Koloničný [-] - T. Žáček [-] , J. Birčák [-] (60. R. Feike [-] ) , I. Preči [-] -

TJ Internacionál Petrovice
D. Stemon [-] - M. Brzóska [-] (72. O. Klaban [-] ) , P. Fic [-] , J. Sznapka [-] , D. Štastný [-] - P. Czyž [-] (26. R. Dvořák [-] ) , P. Lukosz [-] , D. Chmelař [-] , J. Martikán [-] - P. Mrózek [-] (78. R. Madecký [-] ) , P. Horák [-] (78. P. Chmelař [-] ) -

ŽK: 55. D. Stemon . ČK: 53. P. Fic .
Místo: Raškovice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Závodný Vít  - KOLARSKÝ Michal, CHÝLEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Hradil

Expert: Petr Jukl
Tip experta: výhra domácích

Rašky co jméno to fotbalista. Tady není o čem. Pokud jim nepřeběhne "černá kočka" přes cestu nebo je ve čtvrtek "nepokopou" kluci z Mostů, tak nevěřím moc, že by došlo k nějakému překvapení.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích