M. Hulboj 56.
J. Szarzec 76. (p.)
2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2022 16:30

20.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vendryně sestřelila Věřňovice a drží se v závěsu


Branky


56. M. Hulboj , 76. J. Szarzec (p.)
15

Šlágr kola byl k vidění ve Vendryni, kam přijely čtvrté Věřňovice. Hostující celek zaspal úvod jara a po utrápených výkonech v minulém kole urval tři body s předposlední Loko.Petrovice "B", kde asi málokdo čekal, že věřňovičtí inkasují 3 branky. Nyní před nimi stála o mnoho větší výzva v podobě třetí Vendryně, která na svém specifickém hřišti, kde se soupeřům hraje velice těžko body jen tak nerozdává. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Věřňovický prapor držel naději na bodový zisk

Domácímu trenérovi Martynkovi chyběl kapitán Pilch, vykartovaný útočník Pliska (vynadal sudímu v minulém duelu ve Staříči) a nebo rychlík Mitrenga. Do sestavy se naopak po zranění vrátil Zdeněk Walek.

Vendryňský stánek byl jako vždy v rámci možností místních realizačních sil připraven a způsobilý k odehrání dalšího prestižního utkání v rámci 1.B třídy sk.C. Vendryňští, zvyklí na místní, řekněme velice specifické podmínky byli od prvních minut hnáni početnou enklávou domácích fanoušků za vítězstvím. Do první velké šance se dostala domácí zahraniční opora Ben Klus, ale ve finální fázi selhal a nevyšlo mu ani zakončení o pár minut později.

Po lehkém útlumu se osmělili i hosté z Věřňovic, kteří poprvé mířili nepřesně a podruhé si nepřišli na brankáře Kolarczyka. Chvíli před koncem poločasu se do dobré příležitosti dostal Vendryňský Teofil, skóre se ale neměnilo. Do kabin tak oba týmy odcházely za bezbrankového stavu. 

 

Bouře v kabině blesky na hřišti

Začátek druhého poločasu přinesl vyrovnanou partii. První velkou šanci měli hosté, výborně ovšem vyběhl Kolarczyk a příležitost hostujícího Vlčka zneškodnil. To už nevydržel ani poločas mlčící dvanáctý hráč domácích - místní bubeník, který první poločas spíše odflákl a docela hostům prvních 45 minut ulehčil. Když se vendryňskou arenou rozezněla jeho hlasitá podpora, tak přišel přišel na řadu přímý kop z 20 metrů, ke kterému se postavili domácí Hulboj a Wawreczka, první jmenovaný krásně překopl zeď a poslal svůj tým do vedení. Psala se 56. minuta a od té doby byli rozhodně aktivnější a lepší hráči domácího týmu, kteří jeden z mnoha závarů ve vápně soupeře proměnil v pokutový kop, který úspěšně zakončil Szarzec, 2:0.

Závěr zápasu Vendryně víceméně kontrolovala a dokázala přestát i závěrečný tlak, který Věřňovičtí vyvinuli.

Utkání na samém konci okořenila ještě červená karta, kdy se Vlček poroučel do sprch po udeření hráče loktem zezadu.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Vendryně
Lukáš Martynek - trenér: Po zaváhání ve Staříči jsme chtěli doma stoprocentně vyhrát, to se povedlo, takže panuje spokojenost. V prvním poločase jsme měli trošku problém s mezihrou, v tom druhém jsme lehce upravili některé věci a ve hře se to projevilo, za to jsme rádi.

TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
Filip Hruška: Vyrovnané utkání, kterému by rozhodně pomohla lepší hrací plocha. Zápas se odehrával v dobrém tempu. V prvním poločase jsme byli nebezpečnější. Zlom celého zápasu byla obrovská šance Vlčka (50min), kterou domácí gólman neskutečně vychytal. Chvíli na to, se domácí dostali do vedení po trestném kopu. To je nastartovalo, po jednom brejku vytězili pokutový kop, který proměnili a výsledek si dobrou defenzivou pohlídali.



Sestavy


TJ Vendryně
T. Kolarczyk [-] - B. Klus [-] (85. A. Safak [-] ) , J. Wawreczka [-] , J. Szarzec [-] , M. Teofil [-] , M. Hulboj [-] (81. D. Neuman [-] ) , F. Lukosz [-] , D. Szymczyk [-] , M. Safak [-] , B. Hulboj [-] (86. M. Kiedroň [-] ) , Z. Walek [-]

TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
V. Ferenc [-] - J. Vondrák [-] (82. A. Makovec [-] ) , J. Kubiš [-] , R. Lobodinský [-] , D. Čopík [-] , K. Lubojacki [-] , M. Kubiš [-] (46. L. Koník [-] ) , N. Chalkidis [-] , F. Hruška [-] , J. Vlček [-] , M. Čopík [-] (76. J. Wojtas [-] )

ŽK: 23. B. Hulboj , 52. M. Teofil , 61. F. Lukosz , 84. B. Klus , 87. A. Safak - 55. M. Čopík , 75. V. Ferenc , 93. D. Čopík . ČK: 88. J. Vlček .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: JONSZTA David - NOVÁK Dominik, REVAJ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Hradil

Expert: Petr Jukl
Tip experta: výhra domácích

Myslím si, že Vendryně bude chtít po ztrátě u nás opět bodovat naplno. Navíc doma neprohrávají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza