Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2022 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Věřňovice udolaly béčko Petrovic


Branky


16

Divoké utkání se odehrálo při nedělním odpoledni ve Věřňovicích, kam přijela rezerva petrovické Lokomotivy. Souboj dvou celků z opačných pólů tabulky přinesl možná větší drama, než si domácí hodlali připustit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas lépe pro domácí

Věřňovický celek chtěl navázat na celkem slušný výkon v Nýdku a porazit doma rezervu petrovické Lokomotivy, která v letošní sezóně jen třikrát vyhrála. S tímto týmem jsou však zápasy vždy těžké a nevyzpytatelné, jelikož nikde nevíte, v jaké sestavě nastoupí. V jejím dresu nastoupili i dva bývalí hráči Věřňovic - Lukáš Valčík a Petr Žyla.

Trenér Martin Kubiš měl v úmyslu ponechat vítěznou sestavu z Nýdku, ale těsně před zápasem vypadli Danel s Vondrákem. V základní sestavě je tak nahradili Lubojacki a Makovec.

 

 

 

Hosté se nadechovali k senzačnímu bodu

Po obrátce jsme začali skvěle. Už po dvou minutách měl po pěkné přihrávce Vlčka obrovskou šanci J. Kubiš, ale Žyla na poslední chvíli skluzem zblokoval jeho střelu. Za minutu se však po přihrávce Hrušky konečně trefil Matěj Kubiš a bylo to o dva góly. Navíc v 52. minutě vyskočil na centr Hrušky nejvýše Martin Čopík a vypadalo to, že směřujeme za jasným vítězstvím. Ale opak byl pravdou. Už v 58. minutě totiž snížil Šuster a hosté zbraně rozhodně nesložili. Naše brejkové situace postrádaly kvalitu a tak zůstaly nevyužity. Nebezpečně pálili Chalkidis a Martin Čopík, ale ty vychytal dobrými zákroky Valčík. Sedm minut před koncem navíc zůstal trestuhodně osamocený Molnári a snížil na rozdíl jediné branky. Petrovičtí se hnali za vyrovnáním, ale žádnou vážnější šanci už si nevytvořili a tak jsme si po záverečném hvizdu mohli oddychnout.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
Filip Hruška: Toto derby je vždy těžký a nevyzpytatelný zápas. To se také potvrdilo. Po rychlém zvýšení ve druhém poločase na 4:1 se zdálo, že je hotovo, ale soupeř se nepoložil a zlobil do poslední minuty.




Sestavy


TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
V. Ferenc [-] - R. Lobodinský [-] (72. T. Bielan [-] ) , M. Čopík [-] , K. Lubojacki [-] , M. Kubiš [-] - A. Makovec [-] (56. N. Chalkidis [-] ) , D. Čopík [-] , J. Vlček [-] , F. Hruška [-] , J. Volný [-] - J. Kubiš [-] -

TJ Lokomotiva Petrovice B
L. Valčík [-] - P. Žyla [-] , P. Chwastek [-] , M. Škuláň [-] , J. Urban [-] - D. Hruška [-] , P. Mazurek [-] , P. Pavlát [-] (70. G. Molnári [-] ) , A. Ostáš [-] - L. Zetek [-] (46. F. Filipek [-] ) , P. Šuster [-] -

ŽK: 73. D. Čopík , 90. V. Ferenc - 50. M. Škuláň , 75. G. Molnári .
Místo: Věřňovice. Počet diváků: 95. Rozhodčí: Szkuta Petr - DIMUN Michal, JONSZTA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

V utkání nečekám moc gólů, ale tým Věřňovic si nebude chtít nechat utéct vrch tabulky ještě více. Poradí si tedy s béčkem Lokomotivy.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích