F. Kux 78.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2022 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Veledůležitý duel jara vyzněl pro Horní Suchou


Branky


78. F. Kux
16

Jako zápas jara byl označován přímý souboj o čelo tabulky CANIS 1.B třídy mezi domácí Horní Suchou a Raškovicemi. Utkání odehrané před výbornou kulisou nakonec rozhodl jediný gólový moment utkání. V tomto duelu, bylo jasné, že skončí minimálně jedna dlouhá série, kterou si doposud oba celky vybudovaly. Nakonec to byla ta raškovická - Horní Suchá ukončila jejich 12ti zápasovou šňůru vítězství. Naopak domácí si připsali 12.utkání v řadě, kdy neinkasovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bojovná bezbranková první půle

Trenér Skotnica do zápasu vyslal za Raškovice totožnou základní jedenáctku, která rozstřílela naposledy Hnojník 8:0. Kamenem úrazu raškovického celku byla potom obsazenost lavičky, kde usedli pouze dva hráči a výrazně, tak omezili trenéru možnost střídání v průbehu hry. 

Domácí trenérské dvojici Bebenek - Menoušek scházeli marodi Dawid, Ryt a Ševčík. Kádr Horní Suché je, ale dostatečně široký, a tak se složením kvalitní základní 11tky nebyl problém. 

 

Hned od úvodu utkání bylo jasné, že si ani jeden ze soupeřů nedaruje ani centimetr prostoru. Hrálo se ve vysokém tempu, které vydrželo po celý zápas. První šanci v úvodních minutách měl Janovský, ale jeho volej mířil nad. Raškovice poté zamkli domácí hráče ve vlastním pokutovém území sérií standardních situací, ale žádnou z nich nedokázali brankáře Lincera překonat.

Velkou šanci měl následně po brejku Přichystal, který po centru hlavičkoval přímo do prostoru hostujícího brankaře. Zanedlouho na to z podobné pozice hlavičkoval Kux po centru Wojtyny, ale mimo. Do kabin se tak šlo bez branek.

 

Oboustranně kvalitní zápas ve vysokém tempu rozhodl jedinou brankou Kux.

V úvodu druhé půle měl po akci Janovského velkou šanci Přichystal, ale nemířil přesně. Poté se hra odehrávala víceméně mezi šestnáctkami bez větších příležitostí. Změnit to mohl po rohovém kopu Pietrasz, hlavou však jen těsně minul břevno.

Následně hosté zatlačili naše hornosušské muže na delší časový úsek do obranného valu, kdy měli několik standardních situací a závarů ve vápně. Domácí obrana si však dokázala poradit. Namátakou se za Raškovice prezentoval střelou Kožar a hlavičkou po rohu Papaj.

Pak už si vzali slovo opět domácí. Do samostatného úniku se po brejku dostal Stuchlík, který z hranice pokutového území mířil do tyče, k odraženému míči se dostal Pastušek, který skvěle posunul patičkou míč na Kuxe a ten umístěnou střelou k tyči vstřelil jediný gól utkání. Hosté z Raškovic se pak vehementně snažili o vyrovnání, ale pozorná obrana Sušanů už žádný zvrat nepřipustila.

 Záznam brankové situace: 

Záznam celého utkání 



Ohlasy k zápasu


Sportovní klub Horní Suchá
Aleš Stuchlík: Tak bylo to velmi vyrovnané utkání, hrálo se opatrně a hlavně zodpovědně. Soupeř nás nejvíce ohrožoval ze standardek. Do zápasu se promítlo i zranění Jaroslava Rychtaříka, kterému jsme chtěli všichni jako tym vítězství věnovat. Chtěl bych taky pochválit cely tým a trenéry, kteří nás dokázali připravit na takové utkání.

TJ Pražmo - Raškovice
Zdeněk Skotnica - trenér: Od 10. minuty utkání jsem věděl, že to bude dnes pouze o jednom góle. Není náhoda, že domácí obdrželi za celou dosavadní sezónu jen 8 branek. Obrany v dnešním zápase dominovaly a až na jednu gólovou akci domácích, bych obrané fázi našeho týmu nic nevytýkal. Naopak k útočné fázi musím být kritický, protože jsme věděli, že to co stačí na spodek tabulky nebude stačit na Horní Suchou, takže jsem postrádal více chytrosti, důrazu a v neposlední řadě hlad po gólu. Fotbal se rozhoduje v 16ctkách a my byli lepší pouze mezi nimi. Také nás sráží v těchto momentech širší kádr, který by nám dal možnost se sestavou něco udělat, a v tom je viditelně soupeř před námi.“ V dalším utkání si budeme chtít spravit chuť doma ve čtvrtek dohrávkou s posledními Mosty, poté také doma tradičně v neděli s Interem Petrovice.



Sestavy


Sportovní klub Horní Suchá
T. Lincer [-] - F. Kux [-] (87. F. Kulich [-] ) , F. Přichystal [-] , T. Wojtyna [-] , A. Stuchlík [-] - J. Pietrasz [-] , J. Rychtařík [-] (76. J. Lukáš [-] ) , J. Janovský [-] - T. Nový [-] (46. D. Pastušek [-] ) , M. Urbaník [-] , R. Kubját [-] -

TJ Pražmo - Raškovice
V. Pešák [-] - T. Žáček [-] , R. Juřica [-] , P. Tobiáš [-] , J. Birčák [-] - O. Janošec [-] , O. Kacíř [-] , D. Papaj [-] , R. Koloničný [-] , E. Kožar [-] - I. Preči [-] -

ŽK: 7. J. Pietrasz , 35. F. Přichystal , 86. T. Wojtyna - 39. I. Preči , 44. O. Janošec .
Místo: Horní Suchá. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Mitura Michal  - KRPEL Lukáš, KREŽELOK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Souboj nejlepší obrany a nejproduktivnějšího útoku. V zápase jde o hodně, proto čekám spíše vyrovnanou taktickou bitvu. Myslím, že utkání skončí remízou a oba týmy, tak zůstanou v dobré pozici v boji o titul.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů