0:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2022 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Suchá rozstřílela Bašku


Branky


10. T. Nový , 28. J. Pietrasz , 78. T. Wojtyna , 79. F. Kux , 88. B. Kotula
14

Hráči Horní Suché nepolevují ve skvělých výkonech! Po výborně odehraném duelu s Věřňovicemi je čekal výjezd na půdu Bašky. Ta se potácí ve výsledkové krizi, naposledy brala body na konci září a v minulém kole těsně nestačila na Sedliště. Hosté navíc po tomto duelu už desetkrát v řadě neinkasovali branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Suchá potvrzovala roli favorita

Sušani nenechali nic náhodě a do svého soupeře se pustili hned od úvodu. V páté minutě zachytil rozehrávku domácích Rychtařík, který po následné kombinaci s Novým napálil břevno. Skóre za dalších pět minut otevřel právě Nový, který využil průnikovou přihrávku Wojtyny a chytrého přenechání míče v offsidu stojícího Přichystala a nekompromisně překonal přízemní střelou domácího brankáře – 0:1. Hra se pak odehrávala převážně ve středu pole s řadou soubojů i kvůli těžkému terénu, který spíše vyhovoval domácím fotbalistům. Sušani se v 28. minutě dokázali prosadit po standartní situaci zahrávanou Wojtynou, jehož centrovaný míč boxoval domácí brankář jen před sebe, kde byl připravený Pietrasz, který pohodlně zvýšil na 0:2. Sušani následně zahrávali dva přímé kopy ze zajímavé pozice před pokutovým územím, ale exekutoři Janovský ani Kubját nemířili přesně. A když tváří v tvář domácímu brankaři selhal Stuchlík, šlo se do kabin za dvougólového vedení. 

Bůra dovršil Kotula

Úvod druhého poločasu nabídl spoustu soubojů a hru převážně mezi šestnáctkami. Obrovskou šancí pohrdl Nový, který postupoval sám na domácí branku, ale v rozhodujícím momentu si nepochopitelně ukopl míč. Blízko ke skórování byl zanedlouho stejný hráč, když pálil volný přímý kop do horního rohu branku, ale fantastický zákrok předvedl brankář domácích a vyrazil míč na roh. O chvíli později si míč ve středu hřiště vzal Wojtyna a z pětadvaceti metrů mířil přesně do dolního rohu branku – 0:3.  Hned o minutu později vypíchl rozehrávku domácích Kux a po samostatném úniku zvýšil na 0:4. Pověstného bůra završil Kotula, který se dokázal protlačit přes domácí obranný val a hlavou nadvakrát překonal domácího brankáře – 0:5. Pro mladého Kotulu to byl zároveň první gól v seniorské kategorii.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Baška
Martin Boháč: Tento zápas vyhrál lepší, o dost lepší, hostující tým.

Sportovní klub Horní Suchá
Aleš Stuchlík: Na jednu stranu fotbal, soupeř nás v ničem neohrozil. Terén byl taky v pohodě, i když hodně pršelo. Byl to spíš fotbal na brejky, než přes nějakou kombinaci.



Sestavy


TJ Sokol Baška
J. Řízek [-] - D. Baran [-] , P. Třeštík [-] (71. J. Pavlik [-] ) , T. Podžorný [-] (71. F. Žilavý [-] ) , R. Kocúr [-] , L. Sloboda [-] , P. Novák [-] (77. P. Malchárek [-] ) , T. Horňák [-] , M. Křenek [-] , J. Škola [-] , L. Vavřík [-]

Sportovní klub Horní Suchá
T. Herdzina [-] - T. Nový [-] (75. F. Kulich [-] ) , F. Přichystal [-] (60. B. Kotula [-] ) , A. Stuchlík [-] , J. Janovský [-] (85. V. Michailidis [-] ) , T. Wojtyna [-] , J. Rychtařík [-] , D. Pastušek [-] (46. F. Kux [-] ) , J. Pietrasz [-] , R. Kubját [-] , J. Lukáš [-]

Místo: Baška. Počet diváků: 80. Rozhodčí: MACHALA Petr - BORÁŇ Tomáš, REVAJ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Hradil

Expert: Ondřej Kacíř
Tip experta: výhra hostů

Zde není co řešit. Našlapaná Suchá nedá o třídu slabší Bašce možnost ani skórovat a vyhrají jednoznačně rozdílem alespoň 4 gólů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů