1:5
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 15:00

15.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

I Vendryně veze z Mostů plný počet bodů


Branky


4. P. Kufa - 11. D. Szymczyk , 48. D. Szymczyk , 54. M. Hulboj , 76. M. Safak , 78. B. Klus
14

Jeden z aspirantů na postup, celek z Vendryně se při úvodním jarním kole CANIS 1.B třídy sk.C vydal na půdu posledního celku tabulky. Mosty u Jablunkova neprožily sťastný podzim. Jejich celek nedokázal za celou podzimní část vyhrát jediný duel a krčí se na posledním místě s 0 body. Vendryně sice zaspala úvod utkání, zápas, ale nakonec výsledkově zvládla. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí v úvodu favorita zaskočili

Malé derby mezi domácími Mosty a Vendryní přilákalo kolem 150 diváků, kteří si úvodní jarní výkop nenechali ujít. Domácí nastoupili prakticky se stejnou sestavou, jakou disponovali v podzimní části. 

Vendryňský tým se během zimní přestávky přiliš nezměnil. Do úvodního utkání, ale nemohl trenér Martynek počítat s dvojící základních stavebních kamenů sestavy -  Hulbojem B. a Pliskou R. Druhý jmenovaný byl připraven na lavičce, nicméně do hry jej nepustilo zranění. 

 

Samotný zápas poté začal docela překvapivě. Domácí šli totiž do vedení. Favorizovaná Vendryně totiž udělala na samém začátku zápasu chybu, a po špatné rozehrávce brankáře Kolarczyka se domácí ujali vedení. Prosadil se Petr Kufa.

Úsměv na tvářích, však příznivcům domácího celku nevydržel příliš dlouho. Szymczyk se po standardní situaci opřel hlavou do míče a vyrovnal na 1:1. Psala se 11.minuta utkání.

V průběhu prvního poločasu se do velké šance dostal útočník hostů Klus, ale bránu netrefil. Domácí odpověděli střelou z dálky, která se ovšem taky neujala, a tak oba týmy šly do šaten za remízového stavu.

Vendryně diváky bavila

Dobrý vstup po krátké poločasové poradě potvrdil za vendryňské svou druhou brankou Szymczyk. Tři minuty po začátku druhého dějství kopali hosté roh a Szymczykovo kladivo bylo opět na místě a udeřilo 1:2! O šest minut později se v rýbáře proměnil gólman Kotek znovu a musel, tak lovit míč ze sítě potřetí. To když mu za záda propadl míč rozehraný po standardní situaci z větší dálky. Trefil se Hulboj M.

V rozmezí minuty 76. a 78. kapitulovala domácí obrana dvakrát. Nejprve se v závaru ve vápně zorientoval nejlépe Ben Klus a zvýšil už na 1:4. A následně ten stejný hráč nastartoval motorku, aby dostihl míč za obranu a střelou vyvětral Kotka, který ale míč jen posunul k Safakovi, který se před prázdnou bránou většinou nemýlí. 



Ohlasy k zápasu



TJ Vendryně
Lukáš Martynek - trenér: Do prvního utkání sezóny jsme nastoupili s respektem, i přesto že jsme hráli s posledními Mosty. Člověk je přecejen trošku nervózní a neví úplně co čekat. Největší strašák pro nás byl přechod na přírodní trávu. Celou zimní přípravu jsme odehráli na umělce, tedy na rovném terénu. A naše obava se bohužel potvrdila, na špatném terénu nám trvalo, než jsme se dostali do nějakého tempa, hledali jsme se herně, nedařilo se nám podržet míč a k tomu všemu jsme po naší špatné rozehrávce darovali soupeři vedoucí gól. Naštěstí se nám docela rychle podařilo srovnat a to ze standartní situace, což pro nás není úplně tradiční. Do poločasu už branka nepadla a oba týmy tak odcházely do šaten za stavu 1:1. Do druhého poločasu jsme upravili rozestavení, přidali do hry útočníka a věřili jsme, že budeme schopní zápas zlomit, což se povedlo a víceméně jsme druhý poločas bez problémů kontrolovali. Mosty si každopádně zaslouží pochvalu, kluci bojovali co to šlo a byli hodně nepříjemný soupeř.



Sestavy


TJ Sokol Mosty u Jablunkova
J. Kotek [-] - D. Frola [-] , P. Kufa [-] , P. Kolář [-] (66. F. Žídek [-] ) , P. Šafařík [-] , O. Jochymek [-] , D. Kufa [-] (77. A. Puczok [-] ) , J. Szotkowski [-] , L. Kovalovský [-] (49. S. Kufa [-] ) , F. Malik [-] (46. J. Gazur [-] ) , M. Samiec [-] (46. L. Bednár [-] )

TJ Vendryně
T. Kolarczyk [-] - M. Safak [-] , F. Lukosz [-] (46. D. Mitrenga [-] ) , D. Szymczyk [-] (79. R. Ťupa [-] ) , Z. Walek [-] (79. D. Sikora [-] ) - M. Teofil [-] (79. D. Neuman [-] ) , J. Szarzec [-] , J. Wawreczka [-] , J. Pilch [-] , M. Hulboj [-] (82. A. Safak [-] ) - B. Klus [-]

ŽK: 89. A. Puczok - 31. J. Szarzec .
Místo: Mosty u Jablunkova. Počet diváků: 150. Rozhodčí: VOJKOVSKÝ Michael - NOVÁK Dominik, DYTKOVÁ Šárka.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Třetí tým tabulky zavítá na půdu posledních Mostů, které už jsou na pokraji propasti a mají nejhorší defenzivu soutěže.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů