3:2p.
(2:0)
53. L. Baše
74. J. Fiala (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2022 15:00

25.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opočno přetlačilo České Meziříčí po penaltách


Branky


2. Š. Brožek (p.) , 23. O. Přibyl - 53. L. Baše , 74. J. Fiala (p.)
8
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Opočno
Martin Šnajdr, trenér: "Pěkné počasí, fantastická atmosféra, krásné góly a fotbal se vším všudy, prostě derby jak má být! Byl to zápas dvou rozdílných poločasů. V tom prvním jsme měli více ze hry a několik šancí zahodili. Šli jsme do vedení z penalty po úvodní rozehrávce a skóre navýšili po famózním "voleji" Ondry Přibyla. Druhá půle patřila Meziříčí, my šlapali vodu a tak jsme uhájili remízu. Bod navíc nám nakonec vychytal Tomáš Přibyl, který chytil dvě penalty! Jen víc takových zápasů pro diváky!"

FC České Meziříčí
David Horný, vedoucí mužstva: "Bod z derby a z venku musíme brát. Na závěr sezóny se podařilo zorganizovat výjezd roku. Alkobus byl narvaný tak, že i šofér stál. Bohužel jsme netrefili sestavu ani rozestavení. Penalta ve 4. sekundě po výkopu je asi světový rekord. Po prostřídání se hra do přestávky vyrovnala. Za druhý poločas zaslouží hráči absolutorium, odmakali to, kousli se a dovedli zápas do remízy. Fanoušci, díky za fantastickou atmosféru! Tímto vás zveme na poslední utkání s Vamberkem, po kterém proběhne rozlučka se sezónou."



Sestavy


TJ Spartak Opočno
P. Hrudík [-] - L. Čtvrtečka [-] , Š. Brožek [-] - A. Smola [-] , M. Holub [-] - N. Soumar [-] (83. D. Pfeifer [-] ) , O. Přibyl [-] , T. Přibyl [-] , T. Franc [-] (60. J. Lukášek [-] ) , K. Krištof [-] , M. Vondřejc [-]

FC České Meziříčí
D. Frynta [-] - T. Havel [-] , K. Šlor [-] (25. L. Provazník [-] ) , J. Tomášek [-] (46. J. Fiala [-] ) , L. Baše [-] , V. Slánský [-] , J. Tomášek [-] (81. D. Mikušík [-] ) , O. Ježek [-] , L. Hlavsa [-] (25. M. Sekyra [-] ) , J. Rezek [-] , D. Fiala [-]

ŽK: 16. T. Franc , 58. L. Čtvrtečka , 74. T. Přibyl - 1. D. Frynta , 41. L. Provazník , 43. K. Šlor , 57. V. Slánský , 81. M. Sekyra .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: DUŠEK Jan - MATULA Pavel, URBAN Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Palm

Expert: Lukáš Baše
Tip experta: výhra hostů

I přes špatné vzájemné výsledky s Opočnem v posledních letech tentokrát Meziříčí zvítězí.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza