Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2022 10:15

25.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia rozstřílela Předměřice. Lán s Havrdou dali po hattricku


Branky


8
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FC Slavia Hradec Králové B
Jan Mukařovský, vedoucí mužstva: "Vyšel nám vstup do utkání a v rychlém sledu jsme vstřelili čtyři branky. Celý zápas jsme měli pod kontrolou a chtěli jsme docílit sté branky v sezóně. To se podařilo Jardovi Linhartovi a my mu tímto děkujeme za příspěvek do kasy. Za neúmyslný ostřejší zákrok ve 32. minutě dostal náš stoper žlutou kartu. Za to, že hráči hostů, už za zcela jednoznačného průběhu, neunesli situaci a svoji nedisciplinovaností se oslabili, nemůže nikdo jiný než oni sami."

TJ Slavoj Předměřice n. L.
Lukáš Mrkvička, trenér: "V 11. minutě skóre mluvilo zcela jasně. Dokázali jsme snížit, ale ve 32. minutě jsme šli do deseti. Situace vznikla po hrubém zákroku domácího stopera na našeho útočníka. Zákrok byl veden zezadu na stojné nohy do oblasti lýtek. Vzniklo odstrčení domácího hráče do oblasti zad a hráč upadl. Poté náběh domácích hráčů do situace a vznikla hromadná strkanice, držení zezadu za krk, hrubé nadáváni a vyhrožování. Následovala červená pro našeho hráče a jen jedna žlutá pro domácího. Zbytek zápasu se dohrával."



Sestavy


FC Slavia Hradec Králové B
J. Moník [-] - M. Hloušek [-] (65. P. Vencl [-] ) , J. Linhart [-] , D. Veselý [-] , V. Polívka [-] (65. J. Mukařovský [-] ) , J. Lán [-] , T. Kašpar [-] (46. T. Baťka [-] ) , J. Havrda [-] , M. Poláček [-] , M. Klicnar [-] , J. Špaček [-]

TJ Slavoj Předměřice n. L.
A. Miller [-] - M. Šolc [-] (18. P. Jiroušek [-] ) , Š. Pekáč [-] , A. Pumr [-] (74. M. Cudlín [-] ) , J. Mrkvička [-] , L. Neradílek [-] , J. Bouček [-] , D. Žoch [-] , B. Netík [-] , O. Satranský [-] , J. Šimůnek [-]

ŽK: 32. J. Špaček - 21. L. Neradílek . ČK: 32. O. Satranský .
Počet diváků: 33. Rozhodčí: Vlachý Michal - IKIZGÜL Varol, ŠOB Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Palm

Expert: Lukáš Baše
Tip experta: výhra hostů

Po posledních prohrách FC Slavia HK B na domácím hřišti zápas nezvládne.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích