1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2022 16:00

22.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebeš nečekaně ztratila v Českém Meziříčí


Branky


5

Lídr tabulky z Třebše se po důležité domácí výhře se Stěžery vydal do Českého Meziříčí. A překvapivě tu ztratil dva body! Po nerozhodném výsledku 0:0 přišly na řadu penalty a v nich byli lepší domácí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FC České Meziříčí
David Horký, vedoucí mužstva: "Popravdě před zápasem jsme v bodový zisk s Třebší B moc nevěřili. Doposud totiž neprohráli a v minulém kole přehráli doma Stěžery. Ale kluci nesmírnou bojovností na hranici sebeobětování a hnáni skvělými diváky, kteří to vycítili, dovedli utkání do penalt, v kterých si Sejto dvakrát dobře postavil brankové tyče a jednu penaltu vyčapal. Makáme dál borci!"

TJ Sokol Třebeš B
Michal Hruška, trenér: "Není z naší strany bohužel moc co hodnotit. Po jednom z nejslabších výkonů sezony jsme celkový zmar završili v penaltovém rozstřelu. Doufám, že si to i kluci uvědomují. Ještě není nic jistého a je potřeba máknout. Vše mále ale stále ve svých rukou."



Sestavy


FC České Meziříčí
D. Frynta [-] - L. Provazník [-] , V. Slánský [-] , J. Tomášek [-] , Z. Roubal [-] (59. R. Dolejší [-] ) , P. Havel [-] (12. M. Schejbal [-] ) , J. Rezek [-] , J. Fiala [-] , T. Krajňák [-] (83. M. Sekyra [-] ) , T. Havel [-] , D. Fiala [-]

TJ Sokol Třebeš B
T. Zaal [-] - J. Franta [-] , M. Franta [-] , M. Cílek [-] , L. Rederer [-] , M. Bena [-] (46. J. Jursík [-] ) , J. Rychtár [-] , D. Janča [-] (78. J. Šalda [-] ) , P. Bielčík [-] , M. Farkaš [-] , T. Téra [-]

ŽK: 70. T. Téra .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: LUKES Jan - JANOTA Josef, HORKÝ David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Palm

Expert: Jiří Gabriel
Tip experta: výhra hostů

Hosté pod vedením Lukáše Michala míří neohroženě do 1. A třídy a nic na tom nezmění ani utkání v Českém Meziříčí, které Hradečtí zvládnou aspoň o 2-3 branky.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Spartak Opočno | Královéhradecký | Rychnov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů