Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2022 17:00

22.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meziměstí rozebralo Opočno. Hosté si odvezli osmičku


Branky


21. V. Jirásek , 38. J. Mucha , 66. J. Mucha , 74. V. Krejčí , 83. P. Šolc , 85. P. Urban , 88. P. Smrček , 90. P. Šolc - 30. O. Polák
5

Fotbalisté Meziměstí nasázeli Opočnu osm branek. Šest z nich padlo ve druhém poločase. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Meziměstí
Jindřich Kitler, trenér: "Zápas byl lepší než v Hetmánkovicích. Kluci měli chuť hrát, ale hosté měli pár šancí, které nezužitkovali, a tak začali chybovat a my konečně dali branky po pěkných akcích. Děkuji všem hráčům za předvedený výkon."

TJ Spartak Opočno
Martin Šnajdr, trenér: "Skousnu šest gólů od Slavie, která byla o třídu lepší, ale ne osm od Meziměstí. Domácí nebyli soupeřem, který by nás měl takhle potupit! Ano, měli jsme šance, v nich se však projevila naše impotence! Když se k ní přidají šílené individuální chyby a tragická kombinace, vyústí to v totální herní a morální destrukci. Někteří vypadali, že jsou poprvé na hřišti! Výsledkem jsou naprosto ostudný výkon a výsledek! Domácím patří gratulace. Našim fanouškům a klubu omluva za předvedenou "parodii" na fotbal!"



Sestavy


TJ Lokomotiva Meziměstí
P. Čížek [-] - M. Prokeš [-] , M. Balín [-] , P. Smrček [-] , J. Bohanský [-] (18. P. Šolc [-] ) , J. Mucha [-] (76. P. Urban [-] ) , P. Gajdoš [-] (66. J. Sedláček [-] ) , V. Jirásek [-] , Z. Nývlt [-] (66. V. Krejčí [-] ) , P. Šnábl [-] , D. Panny [-]

TJ Spartak Opočno
J. Hazuka [-] - L. Čtvrtečka [-] , T. Franc [-] , Š. Brožek [-] - M. Holub [-] , P. Hrudík [-] , M. Labik [-] , N. Soumar [-] , A. Smola [-] - D. Pfeifer [-] (74. J. Serbousek [-] ) , O. Polák [-] (74. M. Šnajdr [-] )

ŽK: 40. J. Mucha - 36. O. Polák , 36. D. Pfeifer .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: PETRŮ Josef - KALAŠ Radek, ŠKORPÍK Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Palm

Expert: Jiří Gabriel
Tip experta: remíza

Poslední výsledky Opočna jsou jako na houpačce. Prohra 0:4, následně výhra 5:0, poté prohra 0:6. V utkání s Meziměstím se to trošku uklidní a body se budou dělit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Spartak Opočno | Královéhradecký | Rychnov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů