2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2022 17:00

21.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hejtmánkovice odčinily minulý debakl a doma porazily Meziměstí


Branky


5

Utkání mezi Hejtmánkovicemi a Meziměstím rozhodla branka z 89. minuty. Díky přesné trefě France domácí slavili cenné tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hejtmánkovice
M. Harasevič, trenér: "Před nádhernou diváckou návštěvou začátek utkání jako z hororu, naštěstí jsme se srovnali a postupem času utkání vyrovnali jak výsledkově, tak herně. Nakonec rozhodla větší touha po vítězství a na konci jsme předvedli krásnou akci, která byla zakončena vítězným golem. Všem klukům děkuji za nasazení a bojovnost. Je radost hrát před takovou návštěvou! Víc takových utkání."

TJ Lokomotiva Meziměstí
Jindřich Kitler, trenér: "Začátek utkání nám vyšel, ale představovali jsme si to moc jednoduše. Domácí zlobili a byli nepříjemní a ukázali větší vůli po vítězství, což se jim ke konci utkání podařilo. My musíme být naštvaní sami na sebe, chtít to změnit a dát se dohromady."



Sestavy


TJ Sokol Hejtmánkovice
M. Remeš [-] - J. Franc [-] , P. Růžička [-] (46. P. Matějka [-] ) , M. Růžička [-] (82. T. Korityák [-] ) , T. Gago [-] , J. Schubert [-] , Z. Fichtner [-] (67. V. Čihák [-] ) , M. Bartoš [-] (92. M. Matouš [-] ) , F. Richter [-] , F. Hušek [-] , M. Harasevič [-]

TJ Lokomotiva Meziměstí
P. Čížek [-] - M. Prokeš [-] , M. Balín [-] , P. Smrček [-] , V. Krejčí [-] , J. Mucha [-] , P. Šolc [-] , J. Kubeček [-] , J. Sedláček [-] , P. Šnábl [-] , P. Urban [-]

ŽK: 36. M. Harasevič - 38. P. Urban .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: KURIC Jan - NÝVLT Roman, FAJSTL Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Palm

Expert: Jaroslav Klofanda
Tip experta: výhra hostů

Hejtmánkovice doma na tom svém "umyvadle", na kterém hrají, budou soupeře trápit, ale Meziměstí má dobrý kádr na to, aby je tam přehrálo.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Spartak Opočno | Královéhradecký | Rychnov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů