Sousedské derby po penaltách pro Předměřice


Branky


4

V utkání dvou celků, které od sebe dělí ani ne deset kilometrů, nabídlo vyrovnanou podívanou, která po základní hrací době skončila nerozhodně 1:1. V penaltové loterii se radovaly domácí Předměříce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Předměřice n. L.
Lukáš Mrkvička, trenér: "Zápas dvou rozdílných poločasů. V prvním poločase jsme si vytvořili územní i herní převahu. Bohužel jsme vstřelili jen jednu branku. Další šance byly nevyužity. Druhá půlka patřila hráčům z Malšovic, kteří nám pěkně zatápěli. Bohužel jsme inkasovali smolný gól po chybě našeho brankáře a díky tomu jsme šli do penalt. Zde ale gólman své zaváhání odčinil, hned tři střelce dokázal vychytat a převrátil penalty na naší stranu."

TJ Sokol Malšovice
Lukáš Zrůst, trenér: "První poločas z naší strany trochu chaotický, své šance měly ale oba týmy. Proměnili jen domácí. Druhý poločas jsme dobře napadali rozehrávku Předměřic a z toho se dostávali do šancí. Paradoxně se ujal pouze pokus Petra Soukupa, který vyslal vysoký balon z naší obranné půlky a brankáře domácích překvapil. Remíza asi zasloužená, jestli by měl být někdo zklamaný, tak po průběhu ve druhém poločase spíše my. Druhý bod na penalty ukořistili domácí."



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Janota Josef - TUREK Jiří, DOROTÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Palm

Expert: David Mondík
Tip experta: výhra domácích

Předměřicím se doma daří a většinou zůstávají body u nich.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích