3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2022 16:30

16.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opočno si doma poradilo s Hejtmánkovicemi


Branky


3

Potvrdili roli favorita. Fotbalisté Opočna na domácí půdě porazili Hejtmánkovice 3:0. Pomohla jim branka z úvodních minut zápasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Opočno
Martin Šnajdr, trenér: "Úvod zápasu nám vyšel na jedničku, když jsme šli rychle do vedení. Poté jsme nedotáhli pár akcí do zakončení a iniciativu přebrali hosté. Naštěstí ale i oni byli v koncovce bezzubí. Druhá půle byla z naší strany lepší, přesto jsme se nevyvarovali chyb - břevno a neodpískaná penalta. Výkon pořád není ideální, tří bodů si však cením a klukům děkuju! Doufám, že kvalita půjde každým zápasem nahoru. Příště nás čeká přímý souboj o čtvrté místo s Předměřicemi."

TJ Sokol Hejtmánkovice
M. Harasevič, trenér: "Utkání moc fotbalové krásy nepobralo. V úvodu utkání jsme udělali jednu chybu, kterou soupeř potrestal. Druhá půle byla od nás lepší a vypracovali jsme si dvě velké šance, které jsme bohužel neproměnili. Poté do utkání zasáhl HR, nechápu za co by se měla pískat penalta, když ne za takový zákrok, který viděli snad všichni jen ne HR. V jeho věku mě velmi překvapil jeho alibismus. Víc netřeba řešit. V závěru jsem obdrželi ještě dvě branky a bylo rozhodnuto. Domácím gratuluji k vítězství."



Sestavy


TJ Spartak Opočno
D. Hrudík [-] - T. Přibyl [-] , T. Franc [-] (53. P. Hrudík [-] ) , Š. Brožek [-] , L. Čtvrtečka [-] (85. M. Holub [-] ) - A. Smola [-] , M. Holub [-] (60. J. Franc [-] ) , O. Přibyl [-] , M. Labik [-] (85. J. Lukášek [-] ) - K. Krištof [-] , O. Polák [-] -

TJ Sokol Hejtmánkovice
M. Remeš [-] - M. Růžička [-] , T. Gago [-] , F. Richter [-] (56. P. Růžička [-] ) , P. Šprinc [-] , M. Bartoš [-] (82. T. Korityák [-] ) , D. Hušek [-] (31. M. Matouš [-] ) , M. Bohatec [-] (82. D. Týfa [-] ) , Z. Fichtner [-] (56. J. Schubert [-] ) , J. Franc [-] , M. Harasevič [-]

ŽK: 42. T. Franc - 75. J. Franc , 86. M. Harasevič .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Hlavsa Václav - HOFMAN Miloš, HANUŠ Jindřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Palm

Expert: David Mondík
Tip experta: výhra domácích

Jelikož se hraje na umělce, dokáže si Opočno vyhovět kombinačně a využít mladých a rychlých hráčů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích