1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2022 17:00

29.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roudnice ovládla derby v Kunčicích


Branky


66. T. Česák - 4. R. Obermajer (p.) , 12. M. Vítek
8

"Derby je naše," znělo po utkání z kabiny Roudnice. Hostující čtvrtý celek tabulky totiž vyhrál derby v Kunčicích, když o svém vítězství rozhodl v prvním poločase. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

DVĚ BRANKY HOSTŮ

utkání dvou tradičních rivalů. To bylo k vidění v Kunčicích, kam přijela Roudnice. Hned v úvodu utkání hosté soupeře značně zatlačili na jeho polovinu a podařilo se jim vstřelit brzkou branku po proměněném pokutovém kopu. Neuběhlo ani patnáct minut zápasu, a bylo to o dvě branky, když se ujala tečovaná střela Marka Vítka, který tak zaznamenal šestnáctou branku v sezoně. Hra se poté značně vyrovnala, zatímco hosté ohrožovali soupeře převážně kombinací před pokutovým územím, hráči z Kunčic spoléhali na brejky a dlouhé nakopávané míče. Nicméně k vážnějším situacím se až na dvě výjimky nedostali. Do poločasové pauzy se tak šlo za stavu 0:2.

DOMÁCÍ JIŽ VYROVNAT NEDOKÁZALI

Druhý poločas začal stejně jako první, s tím rozdílem, že hra se začala přiostřovat a docházelo k většímu počtu faulů na obou stranách hřiště. Po necelých sedmdesáti minutách se Kunčicím podařilo snížit stav utkání po individuální akci mladého záložníka Tomáše Česáka. Do konce utkání už branka nepadla a svěřenci trenéra Klapky si tak odvezli důležité a zasloužené tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Bystřian Kunčice
Zd. Šulc, vedoucí mužstva: "Dnes byli šťastnější Roudničtí. Našim klukům i přes prohru děkuji za předvedený výkon, chybělo jen proměňování šancí. Vzhledem k průběhu utkání by tomu slušela remíza."

TJ Sokol Roudnice
David Klapka, trenér: "Derby jsme začali aktivně a již ve 12. minutě jsme vedli 2:0. Poté jsme ale přestali hrát naši hru a podlehli tak trochu jednoduché hře domácích, postavené na dlouhých nakopávaných míčích. Druhý poločas moc pěkných fotbalových momentů nenabídl. Kunčice dokázaly snížit konečné skóre o jeden gól, ale jinak ani jedna strana nedokázala potěšit oko svého diváka. Na celkovém obrazu hry se hodně podepsal špatný výkon rozhodčího a nesportovní chování trenéra domácích."



Sestavy


SK Bystřian Kunčice
M. Gall [-] - T. Zákravský [-] , P. Hantsch [-] , D. Šolc [-] (81. R. Rakaš [-] ) , R. Feko [-] , J. Charvát [-] (30. M. Slivka [-] ) , T. Česák [-] , M. Gazdík [-] , D. Novák [-] , M. Šulc [-] , P. Koza [-]

TJ Sokol Roudnice
M. Hopko [-] - R. Obermajer [-] (89. J. Šiška [-] ) , P. Houser [-] , T. Kučera [-] , M. Cuberka [-] , M. Vítek [-] , J. Tomeš [-] (57. V. Pospíšil [-] ) , J. Černý [-] , D. Koutník [-] (79. L. Koutník [-] ) , F. Bárta [-] , M. Novotný [-]

ŽK: 13. M. Šulc , 43. D. Šolc , 69. P. Hantsch , 90. M. Gazdík - 35. F. Bárta , 73. T. Kučera , 75. V. Pospíšil , 90. J. Šiška .
Počet diváků: 190. Rozhodčí: Zeman Josef - RÁZEK Stanislav, BALOG Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Palm

Expert: Petr Koza
Tip experta: výhra domácích

Kunčice před domácím publikem odčiní nepovedené zápasy. A Roudnici v derby porazíme 5:4.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Lokomotiva Hradec Králové | Královéhradecký | Hradec Králové

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů