Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2022 17:00

25.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři body zůstaly v Dačicích


Branky


16

V předposledním kole této sezóny uvítaly Dačice mužstvo z Nemanic. Domácí byli aktivnější a rozhodně chtěli získat všechny tři body, což se jim podařilo vysokým skóre 5:1. Momentálně se dotahují na Kovářov, který opanuje sedmou příčku. V posledním jarním zápase se utkají Nemamnice na svém hřišti s Chýnovem a Dačice zavítají do Veselí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Dačice
Jan Beneš (trenér): Ve velkém vedru se hrálo další utkání, které v tabulce skoro nic neřešilo. Tak k tomu přistoupily především Nemanice, jež absolvovaly tento souboj bez větší snahy o dobrý výsledek. My naopak chtěli pokračovat v dobrých jarních výkonech. Začali jsme aktivně a vstřelili 2 rychlé branky zásluhou Štolby a Máši. Poté hosté na chvilku zapnuli a pěknou střelou zpoza vápna snížili na 1:2. Když jsme však v závěru poločasu odskočili trefou Slabého opět na rozdíl 2 branek, hosté zase se snahou skončili. Druhý poločas se odehrával pouze z povinnosti a otázkou zůstalo jen to, jaké bude konečné skóre. Nám se ze spousty šancí povedlo vstřelit další 2 góly, když svou druhou trefu přidal Štolba a chvilku před koncem jsem uzavřel skóre já.




Sestavy


FK Dačice
V. Zejda [-] - J. Chyška [-] , T. Zejda [-] (81. R. Brůžek [-] ) , J. Brtník [-] , R. Štolba [-] , J. Beneš [-] , R. Přikryl [-] (65. J. Peňáz [-] ) , J. Vítkovský [-] (76. V. Moučka [-] ) , P. Slabý [-] (53. M. Moučka [-] ) , R. Máša [-] , V. Leitkep [-]

SK Nemanice
M. Končok [-] - M. Severa [-] , S. Dubský ml. [-] , P. Anýž [-] - M. Kaňák [-] , V. Čapek [-] , J. Sulek [-] , M. Strnad [-] - F. Záveský [-] (84. J. Hanzal [-] ) , M. Horák [-] , M. Matoušek [-]

ŽK: 58. S. Dubský ml. .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Mach Jan - MACKO Pavel, TŮMA Vítězslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Dana Bendová

Expert: Petr Lachout
Tip experta: výhra domácích

Dačice po výhře nad Bernarticemi doma nebudou chtít ztratit body a zvítězí 3:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích