J. Brtník 11.
R. Štolba 55. (p.)
2:1
(1:0)
46. Z. Didek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 15:00

14.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři body zůstaly v Dačicích


Branky


11. J. Brtník , 55. R. Štolba (p.) - 46. Z. Didek
8

Jarní kolo vyšlo lépe mužstvu z Dačic, když se o vítězný gól postaral Štolba, který proměnil pokutový kop. Tři body si tak připsali domácí, kteří se v dalším kole utkají s mužstvem z Tábora a Nová Včelnice bude hostit hráče z Veselí nad Lužnicí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Dačice
Jan Beneš (trenér): Derby moc fotbalové krásy nepřineslo, bylo vidět, že oba týmy si zvykají na přírodní trávu. Přesto si myslím, že jsme v prvním poločase byli aktivnější a z pěti dobrých příležitostí jsme aspoň jednu proměnili zásluhou Brtníka. V jeho závěru z ojedinělé možnosti Včelnice trefila tyč. Úvod druhé půle nám vůbec nevyšel a hosté z brejkové situace vyrovnali. Poté se to změnilo v boj o vítězný gól, který jsme nakonec vstřelili my, když Štolba proměnil pokutový kop. Šanci vyrovnat z penalty měli i hosté, ale trefili pouze břevno. My tak výhru uhájili a přestože to nebylo po dobrém výkonu, vzhledem k většímu počtu šancí jsme si ji zasloužili. Byly to důležité body směrem k záchraně.




Sestavy


FK Dačice
J. Marek [-] - J. Chyška [-] , T. Zejda [-] , J. Brtník [-] , M. Votava [-] , R. Štolba [-] (89. J. Peňáz [-] ) , J. Beneš [-] (71. J. Vacek [-] ) , R. Přikryl [-] (56. M. Moučka [-] ) , J. Vítkovský [-] (46. V. Moučka [-] ) , R. Máša [-] (46. P. Slabý [-] ) , V. Leitkep [-]

TJ Nová Včelnice
D. Vitouš [-] - M. Pivko [-] , D. Tuček [-] , Z. Malý [-] , P. Jaroš [-] (46. M. Němeček [-] ) , D. Jaroš [-] , V. Hornát [-] , L. Šlapanský [-] , Z. Didek [-] , M. Petráš [-] , M. Vokuš [-]

ŽK: 78. T. Zejda , 80. P. Slabý - 55. L. Šlapanský , 58. D. Tuček , 66. M. Vokuš , 68. M. Němeček , 71. M. Petráš , 74. Z. Malý .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kovařík Zdeněk - TŮMA Vítězslav, BARVA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dana Bendová

Expert: Slavomír Mareš
Tip experta: výhra hostů

Nová Včelnice zajíždí do Dačic, kde bude chtít po nevydařeném podzimu zvítězit.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích