2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 10:15

5.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na Bělince zůstaly všechny tři důležité body


Branky


0

Kunovice na svém hřišti válí a i tentokrát usilovali o zisk všech tří bodů proti týmu Zlechova, za který hrají Petr Drobisz a Jirka Kowalík.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Michal Lahodný přinesl poločasové vedení

Kunovice na svém hřišti Na Bělince přivítaly celek ze Zlechova, který boduje hlavně na svém domácím pažitu, kde sbírá důležité body. Utkání bylo celkově nervózní, plné střetů, plné soubojů. Domácí byli v průběhu prvního poločasu lepší v kombinacích a jednu z nich využili ke vstřelení první branky, když se v 17.minutě prosadil Michal Lahodný. Tato branka se rovněž stala jedinou trefou v prvním poločase a určila poločasové skóre. Do kabin se odcházelo za stavu 1:0 pro Kunovice, které byly v průběhu prvního poločasu lepším týmem.

 

Střelec Dušan Klvaňa uklidnil domácí

Druhý poločas pokračoval v duchu poločasu prvního. Domácím se podařilo navýšit svůj náskok až v 76.minutě, ve které se prosadil Dušan Klvaňa. Byl to již šestý podzimní zásah tohoto střelce z Kunovic. Hosté během utkání hrozili z brejkových situací, ale žádnou z nich nedokázali dotáhnout do úspěšného konce. Nepomohl jim ani bývalý ligový kanonýr Jiří Kowalík. Všechny tři body tentokráte zůstaly v Kunovicích, které v předchozích utkáních byly herně mnohem lepší, ale paradoxně nezískaly všechny tři body. Tentokráte to ze strany Kunovic nebylo herně ideální, ale bodově to lepší být nemohlo. Tři důležité body tedy zůstaly v Kunovicích Na Bělince, které domácím pomohly k tabulkovému posunu.



Sestavy


Fotbal Kunovice
R. Uhlík [-] - V. Petřek [-] , O. Brim [-] , D. Klvaňa [-] (88. L. Krček [-] ) , L. Černý [-] (69. P. Žák [-] ) , O. Šebák [-] (71. R. Polášek [-] ) , M. Lahodný [-] , J. Náplava [-] (87. T. Schubert [-] ) , D. Škrášek [-] (89. D. Flek [-] ) , J. Baný [-] , A. Sedlář [-]

SK Zlechov
P. Drobisz [-] - L. Zelinka [-] (78. M. Jurášek [-] ) , T. Vaněk [-] , J. Kedra [-] , F. Mazůrek [-] (57. R. Mikula [-] ) , J. Kowalík [-] , M. Kalmus [-] (64. M. Velcr [-] ) , P. Zajíc [-] , J. Kotek [-] , M. Kubiš [-] (76. M. Březina [-] ) , M. Tománek [-]

ŽK: 30. V. Petřek , 44. A. Sedlář - 9. M. Kalmus , 34. M. Kubiš .
Místo: Kunovice. Počet diváků: 180. Rozhodčí: POLAŠTÍK Josef - MANĎÁK Roman, SLOVÁČEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.