I. Gröpl 67. (p.)
1:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První domácí ztráta Zborovic. Kunovice si odvážejí všechny tři body


Branky


67. I. Gröpl (p.) - 70. J. Baný , 75. V. Petřek
0

Ve Zborovicích bylo k vidění zajímavé utkání, v němž Zborovice na domácí půdě neztratily ani bod a před utkáním měly právě z domácích utkání skóre 7:0. Kunovice se netajily touhou po přerušení této domácí série a zároveň usilovaly o zisk všech bodů, aby zůstaly na dohled čelu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nenabídl změnu skóre

Utkání začalo ve velkém tempu a oba týmy již po pár minutách zaměstnaly obranu soupeře, jenže střelu domácího Gröpla vytěsnil golman Noha na roh a tečovaný pokus hostujícího Klvani se otřel o břevno. Hosté měli častěji míč na kopačkách, ovšem do šancí se dostávali domácí. Šumberu však hostující brankář výtečně vychytal při samostatném úniku a střela Štěpánka z dobrých 40 metrů skončila na spojnici tyče a břevna. Do kabin se tedy šlo za bezbrankového stavu.

Vše podstatné se událo během osmi minut

Druhý poločas se opět odvíjel v duchu prvního. Hosté měli mírnou územní převahu, ale byl to domácí Krčmář, který mohl otevřít střelecký účet zápasu. Proti byl ale opět brankář Noha, který jeho pokus vyškrábl na břevno. Skóre se měnilo v 67. minutě. Obránce hostů zahrál ve vápně rukou a z nařízené penalty se nemýlil Ivan Gröpl – 1:0. Hosté však bleskově odpověděli a po závaru v domácí šestnáctce mířil přesně Jaroslav Baný a vyrovnal v 70.minutě na 1:1. Domácí se nestačili ani oklepat a hosté jim zasadili rozhodující úder. Ke zblokované střele se dostal hostující kapitán Vladimír Petřek a pohotově uklidil míč do sítě – 1:2. Ve zbývajícím čase se již domácí dostali jen k jedné střele, ale Veselý mířil mimo a tak si hosté po výhře 1:2 odvezli všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Pilana Zborovice
Marek Šprňa - trenér Zborovic: Poslední dva zápasy nám nepřeje štěstí a taky nás trápí velká marodka. Dnešní zápas byl celkem vyrovnaný, ale na šance jsme jasně vyhráli. Bohužel v koncovce se trápíme. První půlka to jen potvrdila, nedali jsme tři šance, z toho jednu stoprocentní, trefili jsme břevno, ale gól jsme prostě nedali. Hosté měli jednu šanci, která skončila také na břevně. V druhé půlce jsme po nastřelené ruce šli z penalty do vedení Gröplem a měli ještě dvě solidní šance. Hosté nám udělili lekci z produktivity, když ze dvou šancí dali dvě branky z dorážek a my jsme už nedokázali odpovědět. Šance si vypracujeme, ale hoříme v koncovce. Klukům nemám moc co vytknout. Tedy až na tu koncovku. Snad to zlomíme v následujících zápasech.




Sestavy


TJ Pilana Zborovice
R. Chytrý [-] - F. Hanák [-] , P. Laube [-] , J. Štěpánek [-] , V. Švejcar [-] - I. Gröpl [-] , M. Šumbera [-] , A. Krčmař [-] (81. O. Hlaváč [-] ) , D. Prachař [-] - M. Šprňa [-] , R. Veselý [-] -

Fotbal Kunovice
J. Noha [-] - L. Černý [-] , D. Klvaňa [-] , A. Sedlář [-] (39. L. Krček [-] ) , P. Žák [-] , R. Polášek [-] (89. D. Flek [-] ) , J. Náplava [-] , D. Škrášek [-] (84. J. Sklenář [-] ) , J. Baný [-] , V. Petřek [-] , P. Hlavatý [-] (43. O. Šebák [-] )

ŽK: 41. P. Laube , 75. V. Švejcar - 67. V. Petřek .
Hráči zápasu: V. Petřek .
Místo: Zborovice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Katrňák Milan - NAVRÁTIL Tomáš, MAŠÍK Bronislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 FK Uherský Ostroh 26 60:49 51
2 TJ Zdounky 26 69:37 49
3 TJ Buchlovice 26 52:33 47
4 TJ Topolná 26 42:35 46
5 TJ Sokol Ořechov 26 78:44 45
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 David Červenka 25
2 David Moravec 25
3 Martin Zálešák 22
4 Martin Bartek 19
5 Jakub Kowalík 18
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 96 57,5% 0
2 Ladislav Beran 67 53,2% 0
3 David Večeřa 64 53,8% 0
4 Petr Štangl 49 55,1% 0
5 Radek Hruška 48 42,9% 0
Zobrazit celou tabulku