2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 10:15

7.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kunovice si poradily s Prakšicemi a tak tři body zůstaly Na Bělince


Branky


0

Kunovice přivítaly v neděli dopoledne Na Bělince tým z Prakšic. Domácí chtěli navázat další vítězný korálek a to i přes absenci několika hráčů. Naopak Prakšice vyšly ze dvou předchozích střetnutí jako poražení a tak přijely s cílem bodovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle mnoho vzrušení nepřinesla

Utkání v Kunovicích začalo smolným okamžikem hned v úvodu střetnutí, kdy se zranil jak domácí Náplava, tak i hostující Babušík. Oba dva museli hned v úvodu utkání střídat kvůli zranění. Kunovice to na domácí půdě umí a v tomto trendu pokračovaly i v utkání s Prakšicemi. Kunovice ovládly hřiště, byly lepší na míči i v kombinacích. Hosté přijeli s očekávanou taktikou. Byli zalezlí na své polovině hřiště a čekali na chybu Kunovic, kterou se snažili trestat rychlým brejkem se zakončením. První poločas mnoho vzrušení nepřinesl . Výjimkou byly střelecké pokusy domácího Šebáka. Ovšem bez gólového efektu. Na druhé straně zahrozily Prakšice po chybě domácích obránců, ale Jakub Noha, brankář domácích, tuto situaci vyřešil. Do kabin odcházela obě mužstva za bezbrankového stavu 0:0.

Střídající "žolík" Dušan Klvaňa rozhodl utkání

I průběh druhého poločasu se příliš nezměnil od poločasu prvího. Domácí borci dobývali branku hostí, ve které nastoupil Jurák, což je hráč z pole. Ovšem bezvýsledně. A za to mohli být domácí potrestáni. Hosté se objevili v několika závarech, ve kterých už zvedali ruce nad hlavu, ale ani jednou se jim nepodařilo dostat míč za záda výborného domácího brankáře Uhlíka, který o poločase vystřídal zraněného Nohu. Brankář Uhlík doslova čaroval a pomhl Kunovicím přečkat tyto krizové momenty. Druhým důležitým momentem bylo nasazení domácího "žolíka" Dušana Klvani, který opět rozhodl utkání. Svou první branku si nechal na 67.minutu, ve které se prosadil z rohového kopu a v 71.minutě pak zvyšoval na 2:0 utěšenou střelou pod břevno hostující branky. Domácí se tak ujali během krátkého okamžiku vedení 2:0, uklidnili se a mohli navýšit i vedení. Ale právě Dušan Klvaňa trefil lobem po vzoru Karla Poborského tyč hostující branky. Hosté se už na nic nezmohli a tak všechny body zůstaly Na Bělince.



Ohlasy k zápasu


Fotbal Kunovice
Libor Matoušek - trenér Kunovic: Hra měla k ideálu, ale máme body. V začátku sezóny to bylo přesně naopak. Dnes rozhodně můžeme děkovat za všechny tři body brankáři Uhlíkovi, který nás na začátku druhé půle neskutečně podržel a udržel nerozhodný stav, což nám výrazně pomohlo.




Sestavy


Fotbal Kunovice
J. Noha [-] (46. R. Uhlík [-] ) - J. Sklenář [-] (63. T. Schubert [-] ) , O. Šebák [-] (52. D. Klvaňa [-] ) , D. Flek [-] , P. Žák [-] , M. Lahodný [-] , J. Náplava [-] (7. J. Růžička [-] ) , D. Škrášek [-] , J. Baný [-] , V. Petřek [-] , L. Krček [-]

TJ Sokol Prakšice
V. Jurák [-] - D. Hostinek [-] , P. Němeček [-] , M. Vlček [-] , T. Ondra [-] , J. Mikel [-] , J. Dynka [-] , J. Babušík [-] (3. T. Sychra [-] ) , O. Rubeš [-] (82. J. Kadlček [-] ) , O. Šimuni [-] (76. M. Mulko [-] ) , M. Ulčík [-]

ŽK: 64. V. Petřek , 74. D. Klvaňa - 16. M. Vlček , 36. T. Ondra , 45. O. Šimuni , 59. D. Hostinek , 88. J. Mikel .
Hráči zápasu: D. Škrášek , R. Uhlík - M. Vlček .
Místo: Kunovice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: KARLÍK Pavel - BARTOŇ Pavel, OLŠA Viktor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 FK Uherský Ostroh 26 60:49 51
2 TJ Zdounky 26 69:37 49
3 TJ Buchlovice 26 52:33 47
4 TJ Topolná 26 42:35 46
5 TJ Sokol Ořechov 26 78:44 45
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 David Moravec 25
2 David Červenka 25
3 Martin Zálešák 22
4 Martin Bartek 19
5 Jakub Kowalík 18
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 96 57,5% 0
2 Ladislav Beran 67 53,2% 0
3 David Večeřa 64 53,8% 0
4 Petr Štangl 49 55,1% 0
5 Radek Hruška 48 42,9% 0
Zobrazit celou tabulku