0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 10:00

7.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zborovice odvezly ze Zlechova všechny body. Pro Zlechov to byla již třetí porážka v řade


Branky


0

Utkání směřovalo k pokutovým kopům, ale v poslední minutě utkání se rozhodl hostující Ivan Grőpl, že toto rozuzlení nepřipustí a svou krásnou střelou rozhodl o tom, že si Zborovice povezou ze Zlechova všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zborovice byly aktivnější, ale poločas byl bezbrankový

Hosté ze Zborovic přijeli na půdu do Zlechova s cílem napravit domácí zaváhání proti Kunovicím. A to se jim začalo dařit hned od prvního hvizdu rozhodčího. Hosté se dostali hned do dvou dobrých příležitostí, ale Martin Šprňa nevyužil ani jednu z nich. Poté se osmělili i domácí, ale první střelu Jiřího Kowalíka zablokoval výborným obranným zákrokem Krčmář a při druhém střeleckém pokusu tohoto bývalého ligového kanonýra zasahoval hostující brankář Chytrý. Do kabin se tedy odcházelo za bezbrankového stavu 0:0.

Rozhodnutí přinesla střela Grőpla v poslední minutě utkání

Ve druhém poločase se obraz hry příliš nezměnil, hrála se vyrovnaná partie, ve které měl více brankových příležitostí hostující tým ze Zborovic. Ovšem stoprocentní šance Setinského zůstaly nevyužity, jelikož je  vychytal brankář Zlechova Drobisz. Lob Šprni postrádal pro změnu přesnost a skončil nad břevnem domácí svatyně. Když už se zdálo, že duel dospěje do penaltového rozuzlení, tak v poslední minutě napřáhl hostující Ivan Gröpl a krásnou střelou z 25 metrů vymetl s přispěním tyče Drobiszovu branku. Pro Zlechov je to již třetí porážka v řadě. Zároveň se Zlechovu v těchto posledních třech utkáních nepovedlo skórovat. Naposledy vstřelil branku před 285-ti minutami Jiří Kowalík. Naproti tomu Zborovice si vylepšily bilanci na hřištích soupeřů.



Ohlasy k zápasu



TJ Pilana Zborovice
Marek Šprňa - trenér Zborovic: Dnes jsme na půdě předního týmu soutěže odehráli velice dobré utkání. Po celou dobu se hrála vyrovnaná partie, kde jsme ale promrhali několik stoprocentních šancí. Naše defenziva pracovala precizně a domácí jsme do šancí téměř nepouštěli. Když už ano, všechno vyřešil spolehlivě chytající brankář Chytrý. Nakonec v poslední minutě rozhodl Gröpl málo vídanou střelou z 25-ti metrů. Musím kluky pochválit za zodpovědný výkon, po kterém jsme si odvezli zaslouženě všechny tři body.



Sestavy


SK Zlechov
P. Drobisz [-] - R. Mikula [-] , M. Březina [-] (54. H. Vaněk [-] ) , O. Machala [-] , T. Vaněk [-] , J. Kedra [-] , J. Kowalík [-] , M. Kalmus [-] , P. Zajíc [-] , M. Kubiš [-] (75. F. Mazůrek [-] ) , M. Tománek [-]

TJ Pilana Zborovice
R. Chytrý [-] - A. Krčmař [-] , P. Laube [-] (69. A. Medek [-] ) , J. Štěpánek [-] , V. Švejcar [-] - I. Gröpl [-] , M. Šprňa [-] , M. Šumbera [-] , D. Prachař [-] - M. Šprňa [-] , D. Setínský [-] (81. T. Sidek [-] )

ŽK: 54. R. Mikula , 66. P. Zajíc - 52. A. Krčmař .
Hráči zápasu: J. Kowalík - R. Chytrý , I. Gröpl .
Místo: Zlechov. Počet diváků: 100. Rozhodčí: MANĎÁK Roman - RUMAN Josef, MITÁČEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 FK Uherský Ostroh 26 60:49 51
2 TJ Zdounky 26 69:37 49
3 TJ Buchlovice 26 52:33 47
4 TJ Topolná 26 42:35 46
5 TJ Sokol Ořechov 26 78:44 45
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 David Moravec 25
2 David Červenka 25
3 Martin Zálešák 22
4 Martin Bartek 19
5 Jakub Kowalík 18
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 96 57,5% 0
2 Ladislav Beran 67 53,2% 0
3 David Večeřa 64 53,8% 0
4 Petr Štangl 49 55,1% 0
5 Radek Hruška 48 42,9% 0
Zobrazit celou tabulku