1:2p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:30

8.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozhodovaly pokutové kopy, ve kterých byly úspěšnější Morkovice. Nivnice tak ztratila dva body


Branky


0

Nivnice přivítala na svém hřišti celek z Morkovic. Utkání s Morkovicemi bývají specifická, protože záleží na situaci, kdy můžou využít posil z prvního mužstva. V Nivnici předvedly Morkovice zejména v prvním poločase výborný výkon. Domácí celek se zlepšil a ve druhé půli srovnal skóre. Utkání tak dospělo do penaltovéhop rozstřelu, ve kterém byly úspěšnější Morkovice, které si tedy připsaly bod navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali zaslouženého vedení

Už v 7.minutě trefil hostující Zápařka tyč domácí branky a jakoby předznamenal děj prvního poločasu. Ve 20.minutě zakončoval nedůrazně hostující L.Šimoňuk a i diváci se zhoršeným zrakem viděli, že hosté hrají prim. Domácí byli poprvé nebezpeční až ve 25.minutě, když se na levé straně uvolnil J.Máčalík, ale v koncovce byl jalový. Od té chvíle znovu kralovali hosté. Ve 34.minutě Dutka prošel přes několik domácích hráčů, ale brankáře Hladiše zblízka nepřelstil. O minutu později po tečované standardní situaci R.Šimoňuka zvonilo břevno domácí branky podruhé. Ve 38.minutě už udeřilo. Aktivitu  Morkovických fotbalistů zužitkoval hlavou vysoký Radim Zápařka, kterému posadil balon na hlavu T.Oplt 0:1. Poločasový hvizd rozhodčího byl pro hráče Nivnice vysvobozením a stav 0:1 byl ještě milosrdný. 

Zlepšení domácích vedlo k vyrovnání

Do druhého poločasu jakoby nastoupilo v domácích dresech jiné mužstvo. Nivničané byli  viditelně živejší a hlavně aktivnější a přesnější. Ve 49.minutě měl na kopačce vyrovnání L.Ligas, když prošel středem hřiště sám do vápna, ale z deseti metrů trefil vyběhnuvšího brankáře Jarka. Vyrovnání stavu jsme se dočkali v 57.minutě utkání. Dlouhý aut L.Ligase proletěl až na zadní tyč a sváteční střelec Jan Michalec se trefil přesně 1:1. V té době byli domácí lepším mužstvem a další příležitost přišla v 64.minutě. Standardní situace v podání L.Ligase skončila na hlavě P.Ligase a brankář Jarka musel předvést parádní reflex. V 74.minutě se blýskl znovu, když bravurně vyrazil na roh střelu V.Veleckého z otočky. O minutu později se pěkně přes dva hráče hostí uvolnil Z.Kostelník, ale mířil jen do boční sítě. Od té chvíle se hra vyrovnala a ožili i hosté. Několik nadějných akcí vyřešili domácí obránci a tu největší šanci Zápařky jenom kontrolovali. Hlavička šla totiž těsně vedle. Utkání tak dospělo do peneltového rozstřelu a pro oba celky to bylo v sezóně poprvé.

První rozstřel pro oba týmy v soutěži

V penaltách uspělo prvních deset střelců a hosté o dvou bodech rozhodli až v šesté sérii. Hosté se v Nivnici předvedli ve velmi dobrém světle a přestože neměli v základní sestavě hráče nad dvacetpět let, tak podali velmi kvalitní výkon



Sestavy


TJ Nivnice
F. Hladiš [-] - J. Smítal [-] (60. V. Borýsek [-] ) , L. Ligas [-] , P. Lukeš [-] , V. Velecký [-] , J. Máčalík [-] (71. Z. Kostelník [-] ) , F. Májek [-] , P. Pražan [-] , J. Michalec [-] , M. Máčalík [-] , P. Ligas [-]

FC Morkovice B
D. Jarka [-] - R. Zápařka [-] , R. Šimoňuk [-] , L. Šimoňuk [-] , J. Smažinka [-] , D. Skácel [-] , J. Petráš [-] , T. Oplt [-] , M. Oplt [-] , R. Handl [-] , M. Dutka [-] (46. O. Novák [-] )

ŽK: 42. P. Lukeš , 51. J. Michalec , 74. P. Ligas - 42. L. Šimoňuk .
Hráči zápasu: J. Michalec - D. Jarka , R. Zápařka .
Místo: Nivnice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: MICHALEC Radek - TOMANEC Václav (N), OPLT Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.